E3: Heel veel nieuwe content Lord of the Rings Online laat zich zien

De uitgebreide MMORPG van The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar loopt al tijden erg goed en ook de uitbreiding Shores of Evendim werd onlangs al aan het spel toegevoegd. Daarnaast sprak Turbine enige tijd geleden over een volgende uitbreiding en dus lijken spelers van Lord of the Rings Online er voorlopig zeer warmpjes bij te zitten. De exclusieve E3-trailer van vandaag schotelt ons een developer diary voor, waarin de aankomende content aan bod komt.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze magische review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ligt sinds 24 april voor de PC in de winkel.

 1.   
  patrick123's avatar

  Echt veel zie ik niet nog steeds een kut spel ! 😡

 2.   
  TheDude's avatar

  Ben je gek ofzo? Het speelt erg lekker, ziet er netjes uit, online werkt gewoon prima en de nieuwe content blijft binnen stromen bij de game. De expansion Shores of Evendim is al vet en van zulke uitbreidingen komen er nog wel meer. Je moet wel volledig anti-Lord of the Rings zijn of totaal niet van MMORPG’s houden wil je deze game slecht vinden. 😉

 3.   
  triniton's avatar

  bij mij werkt hij niet al mijn firewall poorten staan open maar hij wil maar niet connecten en als je de patch er over heen knald dan vraag hij nog steeds om hem te patchen dan doe ik contieu ofzo ( sry weet niet hoe het schrijf ) dan staat er connecting en dan reconnecting (00:58 sec ) minuut later gebeurt het weer BUT SPEL spel is verder wel mooi

  p.s. Kan iemand me helpen 😥 😥

 4.   
  triniton's avatar

  sry voor dubbel post

  kan iemand dan me een pm of pb sturen

 5.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik vind het veel op wow lijken eerlijk gezegd

 6.   
  denjaap's avatar

  te stom voor een mening een game maken waarvan een film is = slecht idee !