E3: Heavenly Sword toont drie verse E3-trailers

De stevige actiegame Heavenly Sword is nog niet heel veel in het nieuws geweest, maar toch zijn er al veel gamers die deze game nauwlettend in de gaten houden. Vorige week was er voor hen al goed nieuws, aangezien er mogelijk spoedig een demo van deze game uitgebracht zal worden.

Vandaag kunnen we weer even van de visuele pracht en praal genieten met drie nieuwe E3-trailers. Hierin zien we onder meer het vechtsysteem, character design en een interview met Andy Serkis. Serkis, die we al kennen van zijn rol als Gollum in de Lord of the Rings-trilogie, zal in Heavenly Sword koning Bohan spelen.

Heavenly Sword is een intense fighting-game, waarin je met de roodharige dame Nariko als hoofdpersoon vijanden de wind van voren moet geven. In de handen van een leek op het gebied van vechten hebben wapens natuurlijk helemaal geen zin, dus is ontwikkelaar Ninja Theory zo vriendelijk geweest om deze dame te voorzien van een flinke portie ervaring op het gebied van martial arts.

Nariko is de dochter van een clanleider en deze clan heeft als belangrijke taak om het ‘Hemelse Zwaard’ te beschermen. Als op een dag een vijandige koning de clan van Nariko aanvalt en vrijwel geheel uitroeit, maakt Nariko een gevaarlijke keuze: ze pakt het ‘Heavenly Sword’ in een laatste poging om te overleven. Aan Nariko de taak om de vijandige koning en zijn knokploegen te bestrijden om zo het zwaard te beschermen.

Heavenly Sword zal medio september uitgebracht worden voor de PlayStation 3.

  1.   
    patrick123's avatar

    Ze lijkt wel een heel klijn beetje lara croft ! 🙁 Vindt alleen de spel niet zo mooi !

  2.   
    Urkie's avatar

    De filmpjes zijn van heel lage kwaliteit daarom ziet het er zo lelijk uit het is super mooi in het echie.

  3.   
    N360Gamer's avatar

    Die gast in dat laatse filmpje speelde Gollem van LotR, lol 😆

  4.   
    Kenneloth's avatar

    Deze game spreekt mij niet echt aan, had al iets over de game gelezen maar valt me erg tegen. 🙄