Vecht voor de goede zaak in nieuwe trailer Haze

Ontwikkelaar Free Radical Design, bekend van games als Second Sight en Timesplitters, werkt momenteel hard aan een nieuwe next-gen shooter, getiteld Haze. In deze actievolle game mag jij als Jake Carpenter strijden voor de goede zaak. Haze zal een timed exclusive zijn, wat inhoudt dat de PS3-launch eerder is dan die van de PC en de 360. Hoelang deze tussenstop is, is niet bekend. Vandaag krijgen we een nieuwe developer diary te zien van deze heftige actiegame, waarin het team achter de game wat beelden van een demo laat zien en meer vertelt over de multiplayer modi en de verschillende wapens.

Haze speelt zich vijfentwintig jaar in de toekomst af, waar het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal in het derde kwartaal van dit jaar uitgebracht worden voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen later.

 1.   
  PS4owner's avatar

  dit spel ziet er echt mooi uit het mag voor mij heel snel uitkomen deze ga ik echt snel halen maar ik hoop ook dat er binnenkort weer een nieuw timesplitters game uitkomt want dat was mijn lievelings spel op de ps2.

 2.   
  Chielh's avatar

  voor games als deze schaf je simpelweg een ps3 aan

 3.   
  TheDude's avatar

  Dit lijkt me ook wel wat, misschien maar eens een demo proberen als die nog eens uit gaat komen…