Lampje op SixAxis wakkert geruchten rumble-functie aan

Het rood oplichtende PS knopje van de SixAxis op doos van de eerder aangekondigde 80 GB versie heeft de geruchten over een rumble-functie voor de controller van de PlayStation 3 aangewakkerd. Volgens deze geruchten is de afgebeelde SixAxis het bewijs van een nieuwe versie mét rumble. Het kan echter ook een plaatje van een debug versie zijn, aangezien de PS knop op de SixAxis daar wel oplichtend is. Tenslotte is het mogelijk dat binnenkort ook alle retail versies van Sony’s paradepaardje zijn uitgerust met een rood oplichtend PS knopje.

[SCREENSHOTS]

Sony zelf heeft nog niets gezegd hierover, maar het lijkt ons sterk dat Sony het op deze manier weggeeft. We wachten af.

  1.   
    Cirdan's avatar

    ik hoop op een rumble functie 8)

  2.   
    MauriceV's avatar

    ik koop toch de afgeprijsde versie die 499 euro kost wantr dan krijg ik eindelijk een ps3 dus dit boiet me nie

  3.   
    GraveDevil's avatar

    Als ik een console zou mogen kiezen en ik zou hem krijgen zou het zowiezo de xbox360 worden, met forza 2 en geen gekloot met die six-axis geval want dat vink echt niks.

  4.   
    Darkknight's avatar

    GraveDevil schreef, "Als ik een console zou mogen kiezen en ik zou hem krijgen zou het zowiezo de xbox360 worden, met forza 2 en geen gekloot met die six-axis geval want dat vink echt niks."

    met jou kan ik tenminste praten 😉 😆

  5.   
    SuperNova's avatar

    Dit is PS3 nieuws, als het je tegen de PS3 bent blijf dan weg! 😉

  6.   
    Cirdan's avatar

    inderdaad;)

  7.   
    PS4owner's avatar

    die rumble-functie moeten ze snel in voeren want dat was het fijnste aan de ps2 dan heb je ook bij schietspellen zoals resistance fall of man want dan heb je ook echt het gevoel dat je aan het schieten bent

  8.   
    denjaap's avatar

    wat maakt het uit ?