Super Smash Bros. Brawl uitgesteld tot 2008, Mario Kart Wii mogelijk dit jaar nog

Super Smash Bros. Brawl is toch een game waar veel Wii-gamers naar uitkijken. Lange tijd leek het erop dat deze game nog voor de feestdagen in de Europese winkels zou liggen, maar de geruchten van een uitstel tot begin 2008 nemen momenteel serieuze vormen aan. Daar staat dan weer tegenover dat we mogelijk dit jaar nog wel Mario Kart voor de Wii mogen verwelkomen.

Het wachten is op meer informatie, dat Nintendo zeer waarschijnlijk tijdens de E3 zal vrijgeven…

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl zal wellicht begin 2008 verschijnen voor de Wii.

  1.   
    TheDude's avatar

    Super Smash Bros. Melee was toch erg leuk. Heb helaas geen Wii, maar zo’n game zal vast wel lachen worden… ๐Ÿ˜›

  2.   
    Tha Duck's avatar

    Lachen!? Dit wordt een topper, dat kan niet anders. Balen dit hoor, dit zou de eerste klapper van dit jaar moeten worden. Van Metroid verwacht ik minder dan deze titel, en van Mario Kart eveneens.

  3.   
    arie de beuker's avatar

    TheDude schreef, "Super Smash Bros. Melee was toch erg leuk. Heb helaas geen Wii, maar zo’n game zal vast wel lachen worden… ๐Ÿ˜› "

    idd

  4.   
    KSnK's avatar

    ๐Ÿ™ Ik heb 10x liever Smash Bros dan Mario Kart.. Mario Kart is wel leuk, maar het is niets bij Smash Bros.

  5.   
    BKiller's avatar

    WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!! JEZUS GODVER KUT IK WOU DEZE VOOR MIJN VERJAARDG VRAGE!
    TACO!TACO!FOTO!FOTO! BOOM CHICI WAH WAH!

  6.   
    Rock-in's avatar

    Melee, is super, veel lol mee gehad. Ik heb geen Wii, maar het is wel balen dat hij pas volgend jaar uit komt.

  7.   
    Gulzt's avatar

    Het blijven geruchten. Niet verwonderlijk, ze hebben nogsteeds geen releasedatum genoemd, dat wekt zorgen op. Zolang nintendo beweert dat het in 2007 uitkomt, kunnen we weinig anders dan erop vertrouwen dat ze dat niet voor niets zeggen.

  8.   
    Uchiha linkz's avatar

    damm had hem tog wel graag gespeelt maar mario kart is ook leuk hoor ๐Ÿ˜€

  9.   
    Kenneloth's avatar

    Jammer ๐Ÿ™