Op volle snelheid met je board de helling af in nieuwe trailer Skate

De laatste tijd laat de eerste echte concurrent van meneer Hawk, Skate, steeds meer van zich horen. Een paar weken geleden mochten wat eerste ingame beelden bewonderen en kregen we de soundtracklijst te zien; vandaag hebben we een verse trailer voor jullie in petto, waarin we weer diverse tricks te zien krijgen…

Skate lijkt een hele interessante titel te gaan worden. Men claimt een revolutionair besturingssysteem te hebben ontwikkeld dat ‘Flickit’ heet. De besturing zal heel intuΓ―tief aan moeten voelen, en dat komt mede doordat de skateboarder levensecht te besturen is. De interface werkt dan ook met de twee analoge sticks, waarbij de linkerjoystick gebruikt wordt om mee te draaien, en de rechterjoystick om je skateboard mee te manouvreren. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om te grinden. Hierbij beweeg je je board of houd je hem stabiel door wederom met de rechterjoystick te draaien.

Daarnaast berekent de game onder andere je snelheid, hoogte, zwaartekracht, hellingshoek en de ondergrond om aan de hand daarvan een zo realistisch mogelijke afsprong, truc en landing te maken. Naast een career-mode zal het uiteraard ook mogelijk zijn om een los level te spelen of online tegen elkaar te skaten. In Skate heb je een hele stad tot je beschikking om in rond te skaten. Dit zal een fictieve Amerikaanse stad zijn, die uiteraard wel geoptimaliseerd is om allerlei halsbrekende toeren in uit te halen. Denk aan veel plekken om te springen en uiteraard de nodige stoepranden en railingen om op te grinden.

Skate zal in de loop van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    MauriceV's avatar

    Leuke trailer πŸ˜€ , maar ik hou niet van skateboardspellen πŸ™

  2.   
    Scuderia's avatar

    Maar ik wel πŸ™‚ ! Dit is gewoon 3x beter als Tony!

  3.   
    touchdown's avatar

    mauricejuhhh schreef, "Leuke trailer πŸ˜€ , maar ik hou niet van skateboardspellen πŸ™ "

    ik hou ook niet zo van skateboardspellen, maar wel lol dat je van op je skatebord kunt liggen vanaf de helling en het ziet er goed uit voor zo’n spel mooier als tony hawk πŸ˜‰

  4.   
    FableFreak's avatar

    touchdown schreef, "

    ”mauricejuhhh” schreef, "Leuke trailer πŸ˜€ , maar ik hou niet van skateboardspellen πŸ™ "

    ik hou ook niet zo van skateboardspellen, maar wel lol dat je van op je skatebord kunt liggen vanaf de helling en het ziet er goed uit voor zo’n spel mooier als tony hawk πŸ˜‰ "

    das cker lol en dan tege een auto aan shate πŸ˜›

  5.   
    BKiller's avatar

    Dit wordt echt trez bien (ga naar frankrijk op 15 juli)

  6.   
    Headdy NL's avatar

    aha, dat verklaart je franse accent πŸ˜†

  7.   
    Ruudjee's avatar

    BKiller schreef, "Dit wordt echt trez bien (ga naar frankrijk op 15 juli)"

    C’est ‘trΓ¨s bien’ mon ami ;).

  8.   
    Rock-in's avatar

    Ziet er groen en dat vind ik altijd leuk πŸ˜€

    Gelukkig lieten ze nog een stukje stad zien, want ik was al bang dat je geen vrijheid kreeg zoals je die in de Tony Hawk series kreeg.

  9.   
    patrick123's avatar

    Jammer niet op de pc πŸ˜₯

  10.   
    r_AW's avatar

    Ziet er goed uit! πŸ˜€

  11.   
    Aftershock's avatar

    En DC mocht ook nergens ontbreken πŸ˜†