Volgende week demo Ace Combat 6: Fires of Liberation

Ace Combat komt voor het eerst naar de Xbox 360 en het is de eerste keer meteen raak; Ace Combat 6: Fires of Liberation is exclusief. Vandaag is onthuld dat we binnenkort zelf eens een proefvlucht kunnen gaan maken, want volgende week zal er een demo op Xbox Live gezet worden. In de demo zal je met een snelle F-16C Fighting Falcon een missie kunnen spelen. Uiteraard lees je het hier op GamersNet zodra de demo te downloaden is.

Het spel zal een co-op modus en teamplay ondersteunen, wat veel online actie en spektakel zal bieden. Ook kun je jezelf in rang laten stijgen door het spel veel te spelen. Opvallend is natuurlijk het platform waarop AC6 verschijnt: de Xbox 360. Sinds jaar en dag staat Ace Combat te boek als een Playstation game, maar het ziet er naar uit dat Sony niet veel interesse meer heeft in ‘exclusives’.

Ace Combat 6: Fires of Liberation zal in het vierde kwartaal van dit jaar uitgebracht worden voor de Xbox 360.

  1.   
    Aadb's avatar

    Das goed nieuws om te horen , ook al vind ik vaak vliegspelen niet echt super is ace combat toch altijd een goede serie geweest en dan nu uiteindelijk deel 6 alweer. 😆

  2.   
    Impact's avatar

    leuk iets anders dan een shooter

  3.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Niet echt mijn soort game, maar toch nog eens eventjes checken kan geen kwaad he 😛

  4.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    vroeg me al af wanneer de demo van ace combat voor de 360 komt

  5.   
    arie de beuker's avatar

    Aadb schreef, "Das goed nieuws om te horen , ook al vind ik vaak vliegspelen niet echt super is ace combat toch altijd een goede serie geweest en dan nu uiteindelijk deel 6 alweer. 😆 "

    inderdaad 8)

  6.   
    SjaakSnel's avatar

    Ik vind het nog steeds k*t dat hij niet op de pc verschijnt

  7.   
    Tom's avatar

    Lawl, waarom is dit gerelateerd aan Ace Attorney: Justice for All? 😕