In-game beelden op nieuwe trailer Rainbow Six: Black Edition Map

De afgelopen week is er ophef geweest rond Rainbow Six: Vegas en diens uitbreidingssetten. Een update (Red pack) was eerst te koop voor 800 Microsoft Points en degenen die de update al hebben aangeschaft, krijgen hun Microsoft Points teruggestort. De map was namelijk gratis terwijl hij betaald stond aangeboden. Tevens zal het eerste downloadable content pakket, het Player’s Pack Red Edition, vanaf zes juli ook helemaal gratis zijn. Is dat nog eens service van Ubisoft! De Player’s Pack Black Edition, die ongeveer 705 MB groot is, brengt je drie geheel nieuwe maps en twee aangepaste maps en is dus gratis. Van deze nieuwe pack is zojuist in-game materiaal vrijgegeven door GameTrailers.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC en PSP.

  1.   
    firro's avatar

    lol nade ownage

  2.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    schiet schiet schiet is dat alles
    en de grafiek

  3.   
    Ranzaap's avatar

    Verdomme en ik heb de game net voor de PC gekocht 😳

  4.   
    Dilliemaster's avatar

    lijkt me best wel vette game.

  5.   
    SjaakSnel's avatar

    Ranzaap schreef, "Verdomme en ik heb de game net voor de PC gekocht 😳 "

    Op de een of andere reden kan ik hem niet draaien op pc. Minimale systeemeisen zijn wel voldoende 😥

  6.   
    Impact's avatar

    IK HEB ZE ALLEBIJ ZE ZIJN NU ALLEMAAL GRATIS TE DOWNLOADEN OP MARKETPLACE! wel van rb6:V dan he

  7.   
    Ruudjee's avatar

    hehe you bet he likes grenades 8)

  8.   
    FableFreak's avatar

    nice ik wil hem wel hebbe 8)

  9.   
    gamer4ever's avatar

    goede game 😉