De Transformers in volle actie in twee nieuwe trailers

Transformers zijn niet meer kinderachtig, neen, ze zijn hot. En zodoende verschijnt overmorgen alweer een real-life film met deze nostalgische Transformers in de hoofdrol. Waanzinnige effecten waarvan je broek afzakt en robots waarvoor een kind een moord zou doen; daar hoort uiteraard ook een game bij. Vandaag hebben we twee nieuwe trailers in petto.

TRANSFORMERS: The Game is het spel bij de Michael Bay-film van dezelfde naam. Het verhaal is als vanouds: de oorlog tussen de Autobots en de Decepticons is op Aarde beland. De laatst genoemde groep wil onze planeet overnemen en schuwt het geweld daarvoor niet, terwijl de Autobots ons juist willen beschermen tegen de brute Decepticons. Zo is het spel ook te spelen: kies รฉรฉn van de twee partijen en vernietig of verdedig de planeet. Je hebt daarbij de keus uit alle grote namen, waaronder Optimus Prime, Megatron, Bumblebee, Starscream enzovoorts. Uiteraard kun je op ieder moment wisselen tussen robot en voertuig in een wereld die volledig interactief gebruikt en afgebroken kan worden.

TRANSFORMERS: The Game moet op 4 juli verschijnen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo Wii. Voor de Nintendo DS zal de game in twee delen tegelijk verschijnen: een Autobots- en een Decepticons-versie.

 1.   
  GraveDevil's avatar

  We weten inmiddels allemaal dat filmgames het niet egt goed doen, en in 2004 kwam er ook al een transformer uit.. Stond toen nog op de cover van de PU (juli nmmr :P)

 2.   
  MauriceV's avatar

  ja dat weet ik nog

 3.   
  FableFreak's avatar

  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

 4.   
  TheDude's avatar

  Ik ben toch meer benieuwd naar de film, lekker actie-sensatie met verstand op 0….denk dat daar meer lol aan te beleven valt dan deze game. ๐Ÿ˜†

 5.   
  Cyart's avatar

  dus alles kan kapot ๐Ÿ™‚

 6.   
  Kenneloth's avatar

  De game ziet er kwa detail heel erg goed uit. ๐Ÿ™‚

 7.   
  patrick123's avatar

  ziet er geinig uit ๐Ÿ˜‰