Kleine maar fijne screenshots DBZ : Budokai Tenkaichi 3

Dragon Ball Z: Shin Budokai 2 voor de PSP ligt net in de schappen, maar helaas moeten we voor het laatste deel voor de Wii en PS2 nog even wachten. Om toch alvast een beetje een indruk te krijgen van de game zijn er vandaag weer een paar screenshots het net op gegooid, we zullen maar zeggen onder het motto: “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert”.

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 heeft maar liefst 150 speelbare characters te bieden waarmee je in 20 afzondelijke battle stages de strijd kan aangaan. De game levert naar Atari’s zeggen prachtige effecten en shading technieken zodat de characters realistischer overkomen. De Wii-versie maakt gebruik van de unieke Wii-controller en dit betekent dat je nu dus zelf de meest unieke aanvallen uit kunt voeren door de juiste bewegingen te maken met je controller en dus zullen de gruwelijke battles intenser overkomen dan ooit tevoren!








Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 zal rond kerst in de winkels liggen voor de PlayStation 2 en de Nintendo Wii.

  1.   
    FableFreak's avatar

    ik hou van dit soort spellen 🙂

  2.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    check die voet van spopovich xD

  3.   
    arie de beuker's avatar

    Ik vind deze games ook heel vet maar als ze nou zulke figuren als spopovich als nieuwe personages gebruiken hoeft het van mij niet. Die gast heeft maar een vet kleine rol, ik hoop niet dat dat met de andere nieuwe personages ook zo is

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er weer goed uit 😀

  5.   
    MauriceV's avatar

    FableFreak schreef, "ik hou van dit soort spellen :)"

    ikkuh juist niet de laatste keer dat ik zo’n spel van dbz speelde was op mijn psOne en toen vond ik het nie zo erg spectaculair misschien moet ik het maar is proberen want misschien is er in die hele lange tijd iets veranderd 😆

  6.   
    PaNNa's avatar

    3D zoals het eerste spel zou veel mooier geweest zijn.

  7.   
    Verbouwer's avatar

    Mooi man. Ze moeten gewoon al de personages er in doen, hoe groot/klein hun rollen ook waren!
    Spopovich is al een begin 😉 De nieuwe personages die ik weet zijn: King Vegeta, King Cold, Future Gohan, Fasha, Nail, Babidi, Nova Shenron, Spopovich, Kid Goku GT. (Ja, wikipedia 😛 )