Samus knalt het web op met packshot van Metroid Prime 3: Corruption

Een maandje geleden kwam het nieuws naar buiten dat Metroid Prime 3: Corruption op 20 augustus zal verschijnen in Amerika, maar over een Europese release werd slechts gezwegen. Tot op de dag van vandaag is er geen releasedatum bekend en ook op de onlangs vrijgegeven releaselijst van Nintendo schittert Samus door afwezigheid. De vraag is dan ook of we de game nog voor het einde van 2007 in de Europese winkels kunnen verwachten. Vandaag hebben we in ieder geval de (Amerikaanse) boxart voor je.

Samus Aran keert terug in Metroid Prime 3: Corruption voor de Nintendo Wii. Uiteraard maakt de game volop gebruik van de Wiimote en de Nunchuck, aangezien het gehele richtsysteem gebaseerd is op de motion sensor. Want er zal zeker wat geknald worden in deze nieuwe action/adventure. Sector Zero van de basis van de Galactic Federation is namelijk doelwit van een stel Space Pirates, en Samus moet de powercentrale van het ruimtestation opnieuw opstarten om de afweersystemen te activeren. De Pirates worden echter geleid door Dark Samus en ze gaan op plundertocht over vele planeten om aldaar Phazon-zaad uit te strooien, om de planeet te corrumperen en uiteindelijk over te nemen. Uiteraard moet jij als Samus een heel trits planeten verkennen en deze zaden vernietigen…

Metroid Prime 3: Corruption zal op 20 augustus verschijnen voor de Wii.

  1.   
    PielePalle's avatar

    Hopen dat ie nog snel in nederland komt ๐Ÿ™

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    deze ga ik zeker halen ๐Ÿ˜€

  3.   
    Tom's avatar

    Waarom staat de aarde op de achtergrond? Het lijkt me sterk dat we daarop mogen spelen, aangezien dat nog nooit voorgekomen is in een Metroid game. Tevens lijkt het me wel een leuk spel voor de Wii. Maar hoe o hoe moet je die Morphball besturen met je WiiMote? Mij zie je voorlopig nog niet door de woonkamer heen rollen.

  4.   
    shadowlink88's avatar

    zit al verdomd lang op dit spel te wachten en nu moet ik nog langer wachten ๐Ÿ˜ก