Downloadable content van Rainbow Six: Vegas wordt helemaal gratis

Was er dinsdag nog het heugelijke nieuws dat er een grote update voor Rainbow Six: Vegas op de Xbox Live Marketplace stond, hadden we donderdag de grote domper dat deze downloadable content van de Xbox Live Marketplace was verdwenen. Het nieuws van vandaag maakt alles echter weer goed, aangezien deze Player’s Pack Black Edition vandaag weer op de Marketplace staat, en het beste van alles; geheel gratis!

De update was eerst te koop voor 800 Microsoft Points en degenen die de update al hebben aangeschaft, krijgen hun Microsoft Points teruggestort. Tevens zal het eerste downloadable content pakket, het Player’s Pack Red Edition, vanaf zes juli ook helemaal gratis zijn. Is dat nog eens service van Ubisoft!

De Player’s Pack Black Edition, die ongeveer 705 MB groot is, brengt je drie geheel nieuwe maps en twee aangepaste maps en is dus gratis.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC en PSP.

  1.   
    Gold_Thunder's avatar

    Cool! 8)

  2.   
    PielePalle's avatar

    Okee dang echt netjes 8) 8)

  3.   
    TheDude's avatar

    Een erg slordige fout, maar toch een goede actie dat het geheel gratis wordt. Topgame! 🙂

  4.   
    sparten117's avatar

    Netjes…

  5.   
    TheDude's avatar

    Straks hadden ze gewoon eerst even de reacties afgewacht en nadat ze direct zagen dat iedereen het idioot vond om er geld voor uit te trekken, hebben ze het pack alsnog gratis gemaakt. 😛

  6.   
    touchdown's avatar

    contents moeten vaker gratis zijn!!

  7.   
    patrick123's avatar

    DOMME FOUT / gelukkig is De oplossing goed 😆

  8.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Niet verwacht van Microsoft die bekend staan om hun geldhebberij 😛

  9.   
    Impact's avatar

    ja lekker vind het een goed spel heb vanochtend de black pack gedownload en w8 op de red pack.