De dino’s stampen de digitale snelweg op met website Turok

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van, wederom, Turok. Onlangs is ook de officiële website van Turok online gegaan, waarop je naast meer informatie over het verhaal ook diverse screens, trailers en concept art kunt bekijken.

Turok is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar en zal verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360.

  1.   
    TheDude's avatar

    De eerste Turok-games waren toch best vet. Nu met next-gen graphics en hopelijk wat goede physics en AI zal het best een brute shooter kunnen worden. Tijd voor meer beelden! 8)

  2.   
    LXZ-76's avatar

    Dit klinkt interessant, ff in de gaten houden.

  3.   
    PielePalle's avatar

    Ja idd ik vond het altijd echt cool om in de jungle te knallen en zo

  4.   
    SjaakSnel's avatar

    Nog nooit gespeeld maar lijkt me wel een cool spel.

  5.   
    touchdown's avatar

    lol ik mocht de site niet binnen terwijl ik 18+ had ingevuld en toen stond er dat ik niet mocht en toen klikte ik vorige en ik was binnen.
    misschien ben ik vanplan hacker te worden. 😛

  6.   
    TotalPicnic's avatar

    weekje geleden evolution uit de kast gehaald omdat de 360 weg was