Clive Barker tekent voor drie nieuwe projecten

De echte grootmeester op het gebied van spanning is toch wel Clive Barker. Momenteel staat zijn spannende project, de game Jericho, in de schijnwerpers, maar vandaag is gebleken dat meneer Barker het daar zeker niet bij zal laten. Hij heeft namelijk onlangs getekend voor drie nieuwe games, waarvan nu nog de verdere details ontbreken. We kunnen dus straks nog meer horror-geweld verwachten, maar voorlopig moeten we ons gewoon richten op Clive Barker’s Jericho…

Cliver Barker’s Jericho vertelt het verhaal over het mysterieuze Al-Khali, een afgelegen woestijnstad in het Midden-Oosten. Als een uitzonderlijk krachtig kwaad daar tot leven komt wordt het Jericho team, een Special Forces eenheid, naar de stad gestuurd. Hun missie: het opjagen en vernietigen van al het kwaad dat zich in de stad bevindt, voordat het de mensheid verwoest. De teamleden zullen niet uitsluitend met extreme wapens gaan strijden tegen de helse wezens, maar ze zijn ook getraind in arcane arts, waardoor elk personage een unieke, para-psychologische gave heeft zoals alchemie, blood magic, exorcisme en helderziendheid.

Clive Barker’s Jericho zal in het vierde kwartaal van 2007 uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    FableFreak's avatar

    dat word weer lekkere horror 8)

  2.   
    TotalPicnic's avatar

    Ik wil jericho,
    die trailer was zooo uber

  3.   
    patrick123's avatar

    8) DIT WORDT VET MAN IK KAN NIET WACHTEN 8)

  4.   
    SjaakSnel's avatar

    Heerlijk die horror games.:)

  5.   
    TheDude's avatar

    Vet, Jericho lijkt me wel een brute game. Lekker ’s avonds laat, deur op slot, geluid stevig aan en knallen maar! 8)

  6.   
    SjaakSnel's avatar

    TheDude schreef, "Vet, Jericho lijkt me wel een brute game. Lekker ’s avonds laat, deur op slot, geluid stevig aan en knallen maar! 8) "

    Was ook mijn plan. Alleen ’s avonds spelen 😆 .

  7.   
    PielePalle's avatar

    Ja idd net zoals the darkness dat is ook echt een enge game!