Boem in je ballen in PlayStation 3-gameplaytrailer van Rainbow Six: Vegas

Het is wel duidelijk dat Rainbow Six: Vegas binnenkort naar de PlayStation 3 komt, want we zijn de afgelopen tijd weer riant voorzien van nieuwe trailers. Team Rainbow is weer regelmatig in actie gekomen om een einde te maken aan alle terroristische dreiging. Over drie dagen is het alweer zo vet, want de game zal vanaf 29 juni in de winkels liggen.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Een High Definition-versie vind je hier.

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC. De PlayStation 3- en PSP-versie zullen op 29 juni uitgebracht worden.

  1.   
    PielePalle's avatar

    Hopen dat ie op de PS3 net zo tof wordt online 8)

  2.   
    PaNNa's avatar

    Ziet er een zalig spel uit.

  3.   
    SjaakSnel's avatar

    RedX schreef, "Ziet er een zalig spel uit."

    Net zoals op de pc:P

  4.   
    FableFreak's avatar

    vet spel 8)

  5.   
    Jerommeke's avatar

    Ik zie geen boem in z’n ballen… 😀

  6.   
    blackhawk1's avatar

    ziet er goed uit maar in de tekst staat: is het alweer zo vet

  7.   
    patrick123's avatar

    het ziet er niet alleen zalig uit het is zalig
    de trailer is perfect als die in de winkel verschijnt neem ik er een
    🙁 alleen de prijs kijkt niet zalig maar wachten is de oplossing 😉

  8.   
    XGT_Spider's avatar

    wrm 29 hij komt morgen al uit hoor de 28