Intense multiplayeractie van gameplaytrailer van beta Enemy Territory: Quake Wars

Het blijft allemaal een beetje onduidelijk rond Enemy Territory: Quake Wars, maar dat maakt het wel spannender en ons nieuwsgieriger. Een dikke week geleden werd bekend gemaakt dat Activision later deze zomer een beta voor maarliefst 60.000 beschikbaar stelt; tot dan moeten we ons vermaken met nieuw beeldmateriaal, zoals vandaag.

Als opvolger van het legendarische Quake II heeft Enemy Territory: Quake Wars de zware taak om de ultieme online team en objective-based multiplayer shooter te worden. Het verhaal speelt zich af in het epische Quake-universum en we tellen het jaar 2065. De geallieerde troepen van de Global Defense Force (GDF) zijn in een hevige strijd verwikkeld met de barbaarse en technologisch geavanceerde Strogg, die strijden om het lot van de Aarde. Als speler heb je keuze om als mens of als Strogg te spelen in een van de vijf unieke character classes. Voorzien van een arsenaal aan wapens, voertuigen en krijgsmachten, stort je jezelf in een actievolle test van skills en tactisch teamwork met diverse combat objectives. Je character zal zich kunnen verbeteren, goed teamwork levert je beloningen op en daarnaast zullen missies en doelstellingen er voor zorgen dat nieuwe spelers hun eigen stempel kunnen drukken op deze extreme oorlog.

De trailer is hier in HD kwaliteit te bewonderen.

Enemy Territory: Quake Wars zal in het derde kwartaal van dit jaar (juli, augustus, september) uitgebracht worden voor de PC. De releasedata voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zijn nog niet bekend.

  1.   
    PielePalle's avatar

    Quake Wars wordt online echt de bomb op de PC zeg!!

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    Vind het wel een beetje tegenvallen. Wel grote amppen maar wat een kutgeluid zeg 👿 😛

  3.   
    Neolite's avatar

    nu maar hopen dat het er voor de 360 beter uitziet. 😮

  4.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Het valt me zo tegen.. hoe deze game is gaan worden.. na de eerste teaser en trailer werd ik er nog wel warm van.. maar nu de gameplay beelden.. om over te kotsen 😳

  5.   
    Idsipits's avatar

    da geluid 😕 😕 !
    echt zoooo slap !!

  6.   
    SjaakSnel's avatar

    ids schreef, "da geluid 😕 😕 !
    echt zoooo slap !!"

    Ze kunnen nog beter pang pang boof doen:P

  7.   
    Cyart's avatar

    hadden ze nie genoeg tijd om het geluid te maken of zo