Xbox 360 prijsverlaging en Xbox 360 Elite release in augustus?

Een mooie dag voor geruchtenland en een mooie dag voor (aspirant) Xbox 360-bezitters. Er doen namelijk hardnekkige geruchten de ronde over het internet die beweren dat de Xbox 360 in augustus een prijsverlaging zal krijgen. Het premium pakket zal mogelijk in prijs zakken van €399 naar €349 euro. Een core pakket zou ook vijftig euro in prijs dalen, naar €249 euro. Deze prijsverlaging zou vlak voordat het gameseizoen losbarst doorgevoerd worden, in de maand augustus.

Gezamenlijk met die prijsverlaging zal in augstus dan ook de Xbox 360 Elite in Europa verschijnen. Deze moet voor €449 euro te koop zijn en daarvoor krijg je dan de beste machine op dit moment op Xbox-gebied. Op dezelfde dag zou dan ook de 120 GigaByte grote harde schijf de verkoop in gaan, voor een prijs van €179 euro. Meer informatie over de Xbox 360 Elite lees je in de aankondiging van een paar maanden terug.

Wat er allemaal van waar is weten we nog niet, maar de Elite zal toch een keer moeten verschijnen en een prijsverlaging voor de Xbox 360 lijkt wel op handen. Augustus zou dan een strategisch moment zijn. Hopelijk kunnen we je later deze week de bevestiging geven.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  ik zie nog steeds geen reden om 450 euro te betalen voor een “nieuwere xbox 360”, terwijl je op de “oudere xbox 360” ook gewoon de spellen kan spelen.. 😕

 2.   
  TheDude's avatar

  Een grotere HD en een HDMI-poort voor 100 euri meer lijkt me echt idioot. Leuk zo’n elite ding, maar aangezien echte full-HD tv’s toch nog extreem duur zijn heb je er weinig aan. Misschien dat er nog een mooie bundel komt van de premium versie met 2 games voor 400 euri, Gears of War en DoA 4/Project Gotham Racing… 8)

 3.   
  SjaakSnel's avatar

  Moet ook wel met die probleemgevallen. (zie het andere bericht over de xbox360)

  Maar waarom is die harde schijf zo duur?

 4.   
  Impact's avatar

  ”Tommy6769″ schreef, "ik zie nog steeds geen reden om 450 euro te betalen voor een “nieuwere xbox 360”, terwijl je op de “oudere xbox 360” ook gewoon de spellen kan spelen.. 😕 "

  ja inderdaad ze zeggen zelf het maakt niet uit voor games de games zullen op beide xbox360’s gespeelt kunnen blijven worden

 5.   
  PielePalle's avatar

  Prijsverlaging doordat de Elite komt zou mooi zijn, want dan is de core even duur als de Wii.

 6.   
  FableFreak's avatar

  dammit had ik maar dit jaar een x360 gevraagd voor me verjaardag in plaats van vorig jaar 😆

 7.   
  Warboy's avatar

  je haalt alleen een voordeel met de elite als je een FullHD tv hebt en veel mensen hebben die niet op hun 360 😛

 8.   
  N360Gamer's avatar

  dieselj schreef, "

  ”Tommy6769″ schreef, "ik zie nog steeds geen reden om 450 euro te betalen voor een “nieuwere xbox 360”, terwijl je op de “oudere xbox 360” ook gewoon de spellen kan spelen.. 😕 "

  ja inderdaad ze zeggen zelf het maakt niet uit voor games de games zullen op beide xbox360’s gespeelt kunnen blijven worden

  "

  Uhmm, als je nog geen 360 hebt en je wilt er een gaan kopen dan is dit een aanrader. Je betaald 50 euries meer en daarvoor krijg je die geupgrade hardware, een vette zwarte bodycase die van een speciaal kunststof is gemaakt dat beter tegen hitte kan en natuurlijk die extreem vette 120 gig hdd die appart maar liefts 180 euries kost 🙄