Bekende acteurs lenen hun stem aan Stranglehold

We hebben nog niet heel veel van de game Stranglehold gezien, maar wat we zagen was goed. Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3.

Midway heeft vandaag een aantal namen bekend gemaakt van acteurs die hun stem zullen lenen aan deze game en ze hadden het slechter kunnen treffen. Naast Chow Yun-Fat, die de hoofdrol al speelde in de gerelateerde film Hard Boiled, zullen ook Arnold Vosloo (The Mummy, The Mummy Returns, Blood Diamond, 24) en Randall Duk Kim (Memoirs of a Geisha, Enter the Matrix, The Matrix Reloaded) gaan voice-acten.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal in september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  FableFreak's avatar

  moet … strangle … hold … halen … 8)

 2.   
  denjaap's avatar

  wat maakt het nu uit welke stem erin voorkomt.. 🙄

 3.   
  SjaakSnel's avatar

  Als het amar een goede stem is 🙄 😛

 4.   
  Tom's avatar

  Ze komen me niet bekend voor, hoewel ik al die films wel heb gezien. Waarschijnlijk let ik niet goed op bij de credits. 😆

 5.   
  Ranzaap's avatar

  Ik had gehoopt op Mr.T van The A-Team xD.. of Arnold Schwarzenegger.. 😛

 6.   
  ChielB's avatar

  Ranzaap schreef, "Ik had gehoopt op Mr.T van The A-Team xD.. of Arnold Schwarzenegger.. 😛 "

  Dus of iemand die de hele tijd loopt te zeuren dat hij niet wil vliegen en melk wil zuipen (shut up you fool, I aint getting on no plane), of iemand met het slechtste Engelse accent ter wereld (Ai aam out of aaier, Ai cant brieze) 😆 😛