Rainbow Six: Vegas voorzien van nieuwe content met Player’s Pack: Black Edition

Het is wel duidelijk dat Rainbow Six: Vegas binnenkort naar de PlayStation 3 komt, want we zijn de afgelopen tijd weer riant voorzien van nieuwe trailers. Team Rainbow is regelmatig in actie gekomen om een einde te maken aan alle terroristische dreiging, maar ook voor een ander platform zit de game zeker niet stil. In navolging van de Red Edition, zal de Xbox 360-versie nu wederom extra content krijgen en wel in de vorm van de Player’s Pack: Black Edition.

Deze update, die ongeveer 705 MB groot is, brengt je drie geheel nieuwe maps en twee aangepaste maps en is nu via Xbox Live te downloaden voor 800 Microsoft Points.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC. De PlayStation 3- en PSP-versie zullen op 29 juni uitgebracht worden.

  1.   
    PielePalle's avatar

    700MB voor wat nieuwe maps 😛 Haha nou wel beter want dan zullen ze er wel vet mooi uit zien 😉

  2.   
    Lasso's avatar

    PielePalle schreef, "700MB voor wat nieuwe maps 😛 Haha nou wel beter want dan zullen ze er wel vet mooi uit zien 😉 "

    Vrij zwaar inderdaad. Zullen wellicht nieuwe voorwerpen inzitten?

  3.   
    SjaakSnel's avatar

    Dikke mod:P

  4.   
    FableFreak's avatar

    nog nooit zon zware mod gezien 8)

  5.   
    denjaap's avatar

    is wel veel !

  6.   
    touchdown's avatar

    weer bijna 1 gigabite van m’n harddisc af 🙁