Ontwikkelaar Hellgate: London denkt al aan een mogelijke uitbreiding

Hellgate: London, een unieke combinatie tussen RPG en FPS, moet één van de meesterwerken worden van ontwikkelaar Flagship Studios. Hoewel de releasedatum van deze game nog vrij onduidelijk is, lijkt het er op dat de game in september zal verschijnen. Ondanks dat deze voorlopige releasedatum ook nog even op zich laat wachten, spreekt men bij Flagship Studios al over een mogelijke uitbreiding. Kim Jin Hyung van Flagship vertelde dit tijdens een interview. In tegenstelling tot de game zelf, wil men de uitbreiding zich in meerdere steden laten afspelen. Toch valt er weinig met zekerheid verder nog te zeggen over deze uitbreiding, want ook bij de ontwikkelaar zijn de ideeën nog zeer pril. In elk geval is het wel duidelijk dat men Hellgate: London na de release zeker niet met rust laat…

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie klasses in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

Hellgate: London zal in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen voor de PC.

  1.   
    arie de beuker's avatar

    Ik hoop wel dat ze met een uitbreiding bezig zijn want Hellgate: London lijkt me zeer vet

  2.   
    ChielB's avatar

    Eerst maar eens de uiteindelijke game afronden, maar inderdaad wel lekker om te lezen dat ze al verder denken. Zeker voor het MMO-deel (en dan vooral het betaalde stuk) zal extra content niet verkeerd zijn.

  3.   
    SjaakSnel's avatar

    In het begin leek het me een cool spel, maar hoe meer ik ervan zie hoe meer het mij niks aan lijkt.