Analist: aanpassen Manhunt 2 zal Take-Two 1 miljoen dollar kosten

Take-Two heeft enkele dagen terug al aangekondigd dat ze hun plannen hebben opgeschort om Manhunt 2 uit te brengen. Dit uiteraard vanwege het verbod in onder meer Engeland, Ierland, Italië en de Adult Only-rating in de Verenigde Staten. Een analist van Wedbush Morgan Securities, Michael Pachter, verwacht dat het omwerken van Manhunt 2 een prijzige aangelegenheid zal worden. Als Take-Two besluit dat ze de game gaan aanpassen, om zo een betere rating te kunnen krijgen, zal dit de uitgever volgens Pachter rond de 1 miljoen dollar gaan kosten.

In een interview met GameDaily vertelde Pachter tevens wat hij van de situatie denkt:

    “They will probably spend $1 million or so to rework the game. They will not have revenue from the game this quarter (ending July), so they will likely miss their guidance, but will make up most of it in a future quarter when the game is released. The overall financial impact is not that serious, provided sales don’t suffer. It is hard to know whether the publicity helps or hurts, but my guess is that it hurts.”

De toekomst zal uitwijzen in hoeverre Pachter het bij het juiste eind heeft wat betreft de financiële mogelijkheden van Take-Two alsmede het effect van de extreme publiciteit van de afgelopen periode.

De beklemmende sfeer uit het eerste deel dat het koude zweet over je rug liet lopen keert terug, net zoals de stealthy gameplay. Je wilt immers niet gespot worden tijdens je lugubere en gewelddadige moorden, die ditmaal nog intenser en erger in beeld gebracht worden. Het verhaal krijgt een andere wending waardoor je plots in de voeten van Daniel Lamb komt te staan. Onze vriend Daniel is samen met Leo Kasper de enige overlevende na een geheim experiment dat totaal verkeerd is verlopen. The Pickman Project, de organisatie achter dit experiment, zal alles uit de kast halen om te voorkomen dat je de waarheid naar buiten brengt.

Verder zal de versie voor de Nintendo Wii, die speciaal door Rockstar Toronto wordt verzorgd, natuurlijk een heleboel effectieve besturingsmanieren kennen waarmee je je tegenstanders om zal kunnen leggen. Denk aan het doorsnijden van iemands keel met de Wiimote, het doorboren van een ruggengraat met de nunchuck of het wurgen met beide controllers.

Manhunt 2 is ontwikkeld voor de PlayStation 2, PSP en de Wii. Een releasedatum is momenteel nog onbekend.

  1.   
    denjaap's avatar

    verdomme kan ik nog langer wachten op die game !

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    Ze kunnen beter direct aan deel 3 werken:P

  3.   
    Darkknight's avatar

    lol iemand rug even doorboren 😮 wel zonde van die 1mil dollers 🙁 agja als het maar een goeie game word 😉

  4.   
    Aadb's avatar

    Vind toch wel weer dat de vrijheid van game makers hierdoor erg word beperkt mogen hun dan niet meer hun gedachten uitwerken, wat de media allemaal al niet veroorzaakt, voortaan moeten game makers gewoon degames niet announcen en gewoon uitbrengen is meer een verassing voor het publiek en weet de media er ook nog eens niet zoveel van af. 👿 👿 👿 stomme media.

  5.   
    FableFreak's avatar

    wijzigingen koste 1miljoen$$ da is kut voor ze 😮

  6.   
    FableFreak's avatar

    Aadb schreef, "Vind toch wel weer dat de vrijheid van game makers hierdoor erg word beperkt mogen hun dan niet meer hun gedachten uitwerken, wat de media allemaal al niet veroorzaakt, voortaan moeten game makers gewoon degames niet announcen en gewoon uitbrengen is meer een verassing voor het publiek en weet de media er ook nog eens niet zoveel van af. 👿 👿 👿 stomme media."

    media zuigt gwn, amar als ze het probere niej aan teh kondige vinde die eikels tog wel een manietr om er 8er teh kome 👿

  7.   
    Rock-in's avatar

    Zoveel !? 😮 😕

    Damn vind het wel erg makkelijk gaan, hoe alles op de gamers en gamemakers afgeschreven word. 👿

  8.   
    Ranzaap's avatar

    Het ging al slecht met Take-Two toch? Dit komt dan weer als een harde klap voor ze aan.. En hoe luguber is het dan, aan de trailer te zien is het niet zo heel erg.

  9.   
    SjaakSnel's avatar

    En bedankt Take-two dat Jack thomson veer verder kan gaan met gamen zwart maken 👿

  10.   
    denjaap's avatar

    SjaakSnel schreef, "En bedankt Take-two dat Jack thomson veer verder kan gaan met gamen zwart maken 👿 "

    laat die klootzak erbuiten !

  11.   
    SuperNova's avatar

    ZO ergt kan manhunt toch niet zijn ? 🙁

  12.   
    arie de beuker's avatar

    SuperNova schreef, "ZO ergt kan manhunt toch niet zijn ? 🙁 "

    Het is gewoon dikke onzin met deze game. Ok, ik kan me voorstellen dat deze game niet voor kinderkes is bedoeld maar toch….

  13.   
    Cirdan's avatar

    FUCK DIE ANTI GAMERS!!! dit slaat echt weer nergens op 😮 moeten we soms bijbel games spelen om iemand zijn zin te geven? hier is mijn antwoord: no fucking way.

  14.   
    Uchiha linkz's avatar

    damm deze was echt op mijn verlang lijst 👿 fuck die haters tog binnenkort zullen waarschijnlijk alle spellen worden begeleid door de media en komen er geen top games meer uit 🙁

  15.   
    Uchiha linkz's avatar

    ”Cirdan16″ schreef, "FUCK DIE ANTI GAMERS!!! dit slaat echt weer nergens op 😮 moeten we soms bijbel games spelen om iemand zijn zin te geven? hier is mijn antwoord: no fucking way. "

    helemaal met eens we mogen tog nog spelen wat we willen tog ?

    kunnen wij er niet aan doen dat er sommige het gedrag van het spel overkrijgen 😕