Call of Duty 4: Modern Warfare mogelijk ook naar de Nintendo DS?

Het overbekende principe van de Tweede Wereldoorlog en al die andere bekende strijdvelden moeten plaats gaan maken voor een totaal nieuw, modern slagveld in Call of Duty 4: Modern Warfare. Volgens een bericht op N4G.com zal de nieuwe Call of Duty mogelijk ook voor de Nintendo DS ontwikkeld worden. Het zou om een geheel aangepast versie gaan, die speciaal voor de handheld wordt opgezet. De site baseert dit op een brochure van Activision, waarin deze aankondiging gedaan zou zijn. In hoeverre dit gerucht klopt, is nog even de vraag. Activision heeft vooralsnog niet officieel gereageerd.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare zal in 2008 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    denjaap's avatar

    mooi 😀

  2.   
    TheDude's avatar

    Ben benieuwd hoe ze dit willen aanpakken, want je mist natuurlijk een behoorlijk stuk beleving als je geen groot scherm en stevig geluid hebt. Toch is een lekkere shooter voor de handheld niet verkeerd als ze er wat moois van weten te maken… 8)

  3.   
    Wouter's avatar

    Lijkt me niet echt een game voor de Nintendo DS. Maarja, je kan het proberen! 😆

  4.   
    TheDude's avatar

    Cabooter schreef, "Lijkt me niet echt een game voor de Nintendo DS. Maarja, je kan het proberen! 😆 "

    Inderdaad, het hangt er toch vooral vanaf hoe ze de game overzetten. Zoiets vereist toch een specifieke aanpak. Maar ja…net als het gerucht over een DS-versie van Assassin’s Creed….eerst officieel bevestigen, dan geloven. 😉

  5.   
    JustRoel's avatar

    Ik denk dat het best wel kan, neem een voorbeeld aan Metroid Prime hunters.

  6.   
    PaNNa's avatar

    Cabooter schreef, "Lijkt me niet echt een game voor de Nintendo DS. Maarja, je kan het proberen! 😆 "

    Ben ik toch met ééns , is al zo’n klein scherm , je zal niet eens je ventje zien lopen. 😀

  7.   
    SjaakSnel's avatar

    Ik denk niet dat je over call of duty 4 praat. Ik denk eerder een hele andere cod game

  8.   
    Firef0x's avatar

    als ze de graphics simpel houden dan werkt een shooter wel op de ds…
    zie metroid prime bijv.

  9.   
    touchdown's avatar

    als de besturing een beetje werkt en het er wel een beetje goed uit ziet wil ik hem wel halen maar het licht eraan wanneer want ik heb nog een 360 waar veel (vette) spellen op komen 😛 😉

  10.   
    Rideo Mortem's avatar

    ds lijkt me nou niet bepaald hét platform voor n fps