Xbox 360-versie Stranglehold krijgt Collector’s Edition

We hebben nog niet heel veel van de game Stranglehold gezien, maar wat we zagen was goed. Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3.

Midway heeft vandaag onthuld dat de Xbox 360-versie een speciale Collector’s Edition zal krijgen. Deze versie bevat een bonus disc met achter-de-schermen materiaal en documentaires, bonus cinematics, een special over een bezoek aan de MTV studio en nog vele andere extra’s. Of de andere platformen waarop Stranglehold zal verschijnen ook een speciale uitvoering krijgen, is nog onbekend.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal in september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360

 1.   
  SjaakSnel's avatar

  krijgen alle spellen tegenwoordig een collector’s editie?

 2.   
  denjaap's avatar

  Collector’s Edition vind ik stom.. gewoon wat meer extra’s moet ik niet hebben..

 3.   
  ChielB's avatar

  Het lijkt me ook meer een kleine goedmaker, want de PS3 versie krijgt gewoon de hele film Hard Boiled op de disc erbij. Dat lijkt me nou wél een leuke extra… 8)

 4.   
  FableFreak's avatar

  yes komt die film hard boiled er ook op joepie me lievenings film (op saving private ryan na 8) ) yes