Geometry Wars ook naar Windows XP

Geometry Wars is vanaf vandaag ook voor Windows XP verkrijgbaar via Valve’s online distributiesysteem Steam, nadat de game enkel door Vista werd ondersteund. De voormalig exclusieve Xbox Live Arcade game werd in november 2005 verrassend warm onthaald en sindsdien is het succes van Geometry Wars niet meer uit de weg te slaan. Steam distribueert de game momenteel voor slechts 1.25 dollar, maar later zal de game een prijskaartje krijgen van 3.95 dollar.

Geometry Wars: Retro Evolved heeft verschillende quests te bieden waarin het veilig stellen van zonnestelsels en het neutraliseren van wiskundige figuren centraal staat. Zo kunnen rechthoeken schoten ontwijken en moeten paarsgekleurde slangen met een headshot naar het hiernamaals worden gestuurd. De hoeveelheid aan kleurrijke figuren zorgt voor heel wat chaos op het scherm.

Meer Geometry Wars: Retro Evolved

  1.   
    Aadb's avatar

    dat klink goed, was echt al verslavend om te spelen op de xbox, ook al heb ik het misschien maar 10 uurtjes gespeeld blijft leuk goed spel 😆 toch maar keertje uitproberen voor windows 😉

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    aar 1,25 dollar? Dat is goedkoop 😀

  3.   
    patrick123's avatar

    hiep hoi 😀