Complicaties met hardware geen structureel probleem volgens Microsoft

Microsoft heeft verklaard consumenten die zich zorgen maken over de bouwkwaliteit van de Xbox360 serieus te nemen. Toch wil men benadrukken dat de veel voorkomende hardwarefouten in de Xbox360 geen structureel probleem is en dat de meeste mensen gewoon een goede ervaring met hun console hebben. Details over de problemen van de consoles wil Microsoft niet kwijt.

´Uiteraard blijven we er naar kijken´, zegt Todd Holmdahl, Microsoft’s corporate vice president of Gaming and Xbox Products Group. Holmdahl zegt ook dat de Xbox360 wordt herontworpen voor kostenbesparing, iets wat we al eerder deze week hebben gehoord.

Daarnaast heeft Microsoft eerder alle rekeningen van Xbox360 reparaties voor 1 januari 2006 al kwijt gescholden. Microsoft wil zoals gezegd geen cijfers geven om hoeveel consoles het gaat.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Dit zeggen ze ook met Windows, alleen gebeurt er niet veel.
    En met dat van die rekeningen,dat durven ze niet met Windows, dan zouden ze in no-time falliet zijn. 😛

  2.   
    Lasso's avatar

    Windows mol je meestal zelf, je hardware van je Xdoos niet.

  3.   
    Rock-in's avatar

    Lasso schreef, "Windows mol je meestal zelf, je hardware van je Xdoos niet. "

    Eigenlijk ben je zelf de oorzaak ja, maar het is zo slecht in elkaar gezet dat het aan de OS ligt. Dit leid er weer toe de hardware naar de knoppen gaat. 😛 Aangezien M’sh*t zo goed is met het inelkaar slopen van dingen, zie je dit weer terug in de XBox360.

  4.   
    Ruudjee's avatar

    @ Lasso. Ik had het niet beter kunnen zeggen :P.

  5.   
    Aadb's avatar

    Helaas kan je bijna niet zonder microsoft of je zit er al aan vast , ze lossen liever problemen naderhand op dan ze eerst van te voren te bekijken. Als dat was gedaan dan het je rond deze tijd pas een xbox 360 zonder problemen gehad en hadden veel gamers gebaald dat de xbox zo laat uitkwam. 😮

  6.   
    Neolite's avatar

    aangezien microsoft bijna een monopolie op het OS heeft, zal je zelfs als de OS slecht is m toch moeten kopen(of ze dwingen je bijna 😡 ) kijk maar naar halo2 en de directx10 ondersteuning van vista

  7.   
    patrick123's avatar

    door Rock-in op 19 juni, 2007 om 12:12:08
    GameFreak

    2726 posts Dit zeggen ze ook met Windows, alleen gebeurt er niet veel. En met dat van die rekeningen,dat durven ze niet met Windows, dan zouden ze in no-time falliet zijn.

    je hebt helemaal gelijk ! 😉