Eerste episodische game voor de PS3 mogelijk op komst: Nine-to-Five

Er zijn onlangs enkele details opgedoken van wat mogelijk de eerste episodische PlayStation 3-game zal worden, getiteld Nine-to-Five. De game zal een cartoon-achtige uitstraling krijgen en moet gezien worden als een episodische sitcom, die ons wordt aangeleverd in de vorm van vier episodes van drie uur. De episodes zullen via het PlayStation Network uitgebracht worden, alwaar ze te downloaden zullen zijn voor 5 dollar per episode. Je kunt echter ook de hele serie pre-orderen en dan kost het je totaal slechts 14 dollar.

Nine-to-Five maakt een stevige knipoog naar series als Dilbert en The Office, waarbij jij een werknemer bent van de grote multinational MegaCorp. Op je werk word je opgezadeld met taken als liegen, flirten, chatten en omgaan met de 25 andere personages om je doelen te bereiken. Naast de cartoony uitstraling zal Nine-to-Five ook diverse mini-games bevatten, waaronder racen. Ook zal het mogelijk zijn om je character volledig te customizen.

De game biedt tevens ondersteuning voor 5.1 surround geluid en als bijzonder detail wist men al te melden dat de dialogen geschreven worden door de mensen van onder andere Comedy Central, Saturday Night Live, The Daily Show, Chappelle’s Show en Conan O’Brien. Meer details over Nine-to-Five zullen wellicht spoedig volgen, zodra Sony de game officieel zal aankondigen.

Meer Nine-to-Five

 1.   
  Rock-in's avatar

  Whehehe iets voor de werklozen 😆

 2.   
  TheDude's avatar

  Lijkt me best grappig, soort interactieve sitcom. De comedy-schrijvers zijn in elk geval al goed, dus laat maar komen! 8)

 3.   
  PielePalle's avatar

  Naah dingen als Chappelles show vind ik echt nep. Maja we zulle zien

 4.   
  shadowlink88's avatar

  wtf wat is dit voor raar game lijkt me egt bagger