Lekker buitenspelen op nieuwe screenshots EA Playground

De aankondiging van EA’s nieuwste game EA Playground is alweer een tijdje geleden, maar in al die tijd was de informatiestroom rond deze game zo goed als dood. Vandaag is daar eindelijk verandering in gekomen, aangezien EA vandaag twee nieuwe screenshots heeft vrijgegeven van deze toch wel verrassende game.

Met EA Playground wil Electronic Arts het gevoel weer kind te zijn terugbrengen bij de gamer. Het spel situeert zich namelijk op een schoolplein en alle dingen die daar gebeuren. In EA Playground zullen kleine minigames namelijk centraal staan. Denk dan aan knikkeren, trefbal, racen met bestuurbare wagentjes, insecten platstampen, enzovoorts. Daarnaast zal je virtuele kleuter ook zijn eigen stickerverzameling bij kunnen houden en kunnen ruilen met medekoters.
De speciale mogelijkheden van de Nintendo Wii en Nintendo DS zullen volop gebruikt worden, zo zal je bijvoorbeeld met de Wiimote een knikker kunnen rollen of een bal kunnen gooien, en zal in de Nintendo DS-versie de stylus volop gebruikt worden en ook de microfoon krijgt een functie in de game. Daarnaast kunnen spelers hun eigen spelletjes ontwikkelen en de mogelijkheden zijn volgens de ontwikkelaars hierbij nagenoeg onbeperkt. Tenslotte wordt er nog een multiplayermode in gestopt en een kaskraker voor de jongere doelgroep lijkt geboren.

[SCREENSHOTS]

EA Playground moet eind 2007 in de Amerikaanse winkels verschijnen voor de Nintendo Wii en Nintendo DS. Wanneer de game in Europa uitkomt, is nog onbekend.

  1.   
    denjaap's avatar

    iets voor de oudere hier

  2.   
    FableFreak's avatar

    waarom een game over buitenspelen je kan dat beter real-life doen 😕

  3.   
    joramovic's avatar

    deze game ga ik denk ik wel kopen voor de ds, en ja ik ben serieus.
    ziet er heel leuk uit.

  4.   
    The Illusionist's avatar

    Echt iets voor de Nintendo consoles.

  5.   
    Neolite's avatar

    is er ook niet zo’n tv programma dat lekker buitenspelen heet ofzo 😕