Ace Combat 6: Fires of Liberation screens schieten met Mach 5 langs je heen

Namco Bandai is druk bezig met de ontwikkeling van Ace Combat 6: Fires of Liberation. De ontwikkelaar belooft zeer natuurgetrouwe vliegtuigen en omgevingen en dat is voor de voormalig producent van Ace Combat 5 en director van Ace Combat 4 wel weggelegd. En terwijl we gisteren nog een tweetal nieuwe trailers voor jullie hadden, hebben we vandaag een gigantische hoop nieuwe screenshots. Incoming!

Het spel zal een co-op modus en teamplay ondersteunen, wat veel online actie en spektakel zal bieden. Ook kun je jezelf in rang laten stijgen door het spel veel te spelen. Opvallend is natuurlijk het platform waarop AC6 verschijnt: de Xbox 360. Sinds jaar en dag staat Ace Combat te boek als een Playstation game, maar het ziet er naar uit dat Sony niet veel interesse meer heeft in ‘exclusives’.

In een Japans tijschrift verschenen eerder dit jaar de eerste beelden van Ace Combat 6 al en vandaag vliegt de game razendsnel langs in twee nieuwe trailers.

[SCREENSHOTS]

Ace Combat 6: Fires of Liberation zal in het vierde kwartaal van dit jaar uitgebracht worden voor de Xbox 360.

  1.   
    Tom's avatar

    Vanuit de cockpit ziet alles er mooi uit. Alleen de momentele HUD vindt ik wat lelijk en nogal onoverzichtelijk. Misschien zijn dit soort games toch niet mijn ding. 🙁

  2.   
    Ariose's avatar

    Misschien eindelijk een goede flightsim voor de 360?

  3.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    ziet er goed uit !

  4.   
    LXZ-76's avatar

    ziet er heel goed uit!!!!!!!!!

  5.   
    The Illusionist's avatar

    Ziet er strak uit zeg, had ’t niet verwacht van deze game.

  6.   
    SjaakSnel's avatar

    Ik vind het ingame gedeelte een beetje tegenvallen 🙁 Maar weet iemand of er ook zulke spellen zijn voor de pc?

  7.   
    Aadb's avatar

    Hmmm ziet er cool uit voor Ace Combat herinner me de oude versies nog en blijft leuk voor een uurtje maar naast de andere flight / sim actie spellen is deze toch wel anders dus wie weet dat versie 6 er verandering in brengt. 🙄

  8.   
    touchdown's avatar

    nog een paar details aanbrengen en het komt helemaal goed met deze game want ik ga hem denk ik halen 8)

  9.   
    PielePalle's avatar

    Ja maar Ace Combat 5 enzo zag er op screens ook vet nice uit maar toen je het echt speelde op de PS2 was het master lelijk.