Trailer en nieuwe screens Pro Cycling Manager: Tour de France 2007

Binnenkort start voor veel wielerliefhebbers de Tour de France weer en wat is er nou leuker als wielerfanaat om op de PC of op je PSP de gele trui proberen te behalen. Vanaf volgende week zal dit werkelijkheid worden maar voorlopig warmen we de spieren even op met wat nieuwe screenshots en een verse trailer van Pro Cycling Manager: Tour de France 2007.

De trailer kun je hier bekijken.

Fietsen is inmiddels al een hele populaire sport op de PC geworden waarbij er diverse communities zijn ontstaan. Cyanide Studio, de ontwikkelaar van de game, wil een zo realistisch mogelijke fietsgame maken met een ultieme sport simulatie, die zowel toegankelijk is voor beginners als voor gevorderden. Uiteraard zit er een Manager-mode in de game met een simulatie-mode, een transfer-systeem en scouting tools. De game is volledig afgestemd op de echte fietswereld om een zo realistisch mogelijke beeld neer te zetten en je een echte team-manager te laten voelen. De real-time-mode heeft een verbeterde A.I., wat tot gevolg heeft dat de koersen minder voorspelbaar zijn en er echte spanning ontstaat. Grafisch heeft de game ook een update gekregen in vergelijking tot vorig jaar, het seizoen 2006. Met name het schaduwwerk heeft een behoorlijk boost gekregen. De PSP-versie zal in vergelijking met de PC-versie wat sneller zijn in die zin dat de carierre-mode maar vijf seizoenen duurt. In de game zijn twintig teams vertegenwoordigd.

[SCREENSHOTS]

Pro Cycling Manager: Tour de France 2007 zal op 20 juni verschijnen op PC en PSP.

  1.   
    denjaap's avatar

    wat hier leuk aan moet zijn…

  2.   
    Peter Stout's avatar

    Als een voetbalteam managen leuk is, dan is dit ook leuk lijkt mij.

  3.   
    joramovic's avatar

    lelijke screens, bij screen 4 lijken ze allemaal een paar centimeter boven het wegdek te zweven, en de banden lijken net platte schijven 😛

  4.   
    Nirusu's avatar

    Ik heb me met PCM 3 en 4 best goed kunnen vermaken tijdens de Tour de France hoor.

  5.   
    Peter Stout's avatar

    joramovic schreef, "lelijke screens, bij screen 4 lijken ze allemaal een paar centimeter boven het wegdek te zweven, en de banden lijken net platte schijven 😛 "

    Inderdaad, maar ja het gaat ook niet om de graphics, het is een manager he… 😉

  6.   
    The Illusionist's avatar

    Nooit van gehouden. Mij te overbodig realistisch wat betreft het managen.

  7.   
    para's avatar

    dit is en schijt game

  8.   
    gappower's avatar

    dit game is het super goed. Ik heb het al gekocht.

    🙂