Huub huub: Barbatruc! Daar is de website van de nieuwe Harry Potter

Harry Potter and the Order of the Phoenix zal naast een bioscoopversie natuurlijk ook weer in gamevorm verschijnen. Goed nieuws voor de fans, want er is een zeer uitgebreide website verschenen van Harry Potter’s nieuwste avontuur.

Naast de globale verhaallijn kun je trailers en (nieuwe) screenshots bekijken, maar er zijn bijvoorbeeld ook avatars voor op je Harry Potter-forums te krijgen (dus…). Op 28 juni is het zover, dan zal de kleine tovenaar de pc, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox 360, Ninteno DS en Gameboy Advance overnemen. Al een logistieke truc op zich.

De website is hier te vinden.

Harry Potter en de Orde van de Feniks zal in grote lijnen het verhaal van de film gaan volgen. Harry Potter begint aan zijn vijfde jaar op Zweinstein, maar er heerst een grimmige sfeer. Niemand gelooft dat hij daadwerkelijk in gevecht is geweest met Voldemort en als Harry dan ook nog eens tegen zijn zin in bij een speciale orde terecht komt, barst een groot, nieuw avontuur weer los. Naast Harry Potter zelf zul je ook als Professor Perkamentus en Sirius Zwarts kunnen gaan spelen.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  De personages lijken sprekend!!! fantasisch spel!!!:P:P:P

 2.   
  Gold_Thunder's avatar

  Omg, aub. Die stomme titel van dit artikel. Gebruik het aub niet vaker want mijn leraar scheikunde zegt dat ook altijd en hij is een klootzak, een echte hond. ๐Ÿ‘ฟ

 3.   
  Viperations's avatar

  haha, ik zal hem NOOOOIT meer gebruiken ok ๐Ÿ˜‰

  En ik ben niet je leraar, dus dan is de opmerking minder erg toch ๐Ÿ˜›

 4.   
  Rock-in's avatar

  Whehehe lol, nog nooit van gehoord.

  Zit iig zeer goed uit, ga em pas halen als hij goedkoper is. ๐Ÿ™‚

 5.   
  Gold_Thunder's avatar

  Viperations schreef, "En ik ben niet je leraar, dus dan is de opmerking minder erg toch ๐Ÿ˜› "

  God Zij Dank dat jij mijn leraar niet bent. xD ๐Ÿ˜•

 6.   
  The Illusionist's avatar

  Ben ik inmiddels wel uitgegroeid.