BioShock figurine Limited Edition onthuld

De Big Daddy figurine die in de Limited Edtion van BioShock zal verschijnen heeft dan eindelijk de eindfase bereikt en het resultaat mag er wezen: de vijftien centimeter hoge kloon van de virtuele papa in het origineel is tot in de detail nagebouwd. Bovendien wordt dit beeldje geleverd met extra goodies als een soundtrack CD en een ‘making of’ DVD in de limited edition. Vooralsnog staat de limited edition enkel voor de Amerikanen gepland, maar het is goed mogelijk dat een Europese uitvoering er ook aan zit te komen. De foto’s zijn hier te bezichtigen.

BioShock moet volgens de makers een revolutionaire shooter worden die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriëlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Lees ook onze uitgebreide preview!

Bioshock staat in de planning om op 24 augustus uit te komen voor de PC en Xbox 360. Een PS3-versie lijkt ook in de maak, al is deze niet officieel aangekondigd.

  1.   
    The Illusionist's avatar

    Ziet er vet uit zeg! 8) BioShock is zeker een game die hoog op mijn verlanglijstje staat, dus als de LE ook hier in Europa verschijnt zal ik zeker overwegen (prijs, enzo) om te gaan halen.

  2.   
    Darkknight's avatar

    Nice man! deze game gaat me pa mr haluh krijg ik toch niet mee naar huis 😀

  3.   
    denjaap's avatar

    ik hoop dat hij op de 360 komt !

  4.   
    FableFreak's avatar

    veeeeeeeeeeeeet hebbeeeeeehhh

  5.   
    N360Gamer's avatar

    denjaap schreef, "ik hoop dat hij op de 360 komt !"

    Wat denk je zelf 🙄 ??? Lees ‘Bioshock staat in de planning om op 24 augustus uit te komen voor de PC en Xbox 360’