Warhammer Online beta bereikt 200.000 aanmeldingen

De interesse in de online variant die zich afspeelt in het Warhammeruniversium is ‘fenomenaal’ volgens EA Mythic’s Mark Jacobs. De gesloten bèta heeft namelijk in slechts tien dagen tijd de 200.000 aanmeldingen bereikt. ‘Het team heeft heel hard gewerkt om een voorbeeldige ervaring in het genre te creëren en de bèta aanmelding bevestigen deze richting waar we de game heen voeren. De input van de spelers en het testen van de beta zijn crucicaal voor onze inzet om de game te perfectioneren en we kijken er naar uit om beta-deelnemers te helpen om Warhammer Online te vormen,’ aldus Jacobs.

Overigens is het aanmelden nog steeds mogelijk op de officiële site. De bèta zal naar alle waarschijnlijkheid volgende week gelanceerd worden.

In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Warhammer Online: Age of Reckoning verschijnt in begin 2008.

  1.   
    Tha Destiny's avatar

    Hee, daar horo ik bij 😀

  2.   
    The Illusionist's avatar

    Doen ze goed! Ben benieuwd hoeveel spelers daadwerkelijk de uiteindelijke versie gaan kopen.

  3.   
    denjaap's avatar

    daar hoor ik ook bij 🙂

  4.   
    joramovic's avatar

    wordt dit een game met maandelijkse betaling of is daar nog niets van bekend?

  5.   
    WoKingNL's avatar

    ik ook 😆 maar toch ik speel WoW ik wil alleen die beta spelen voor de lol niet om het uiteproberen voordat ik de uiteindelijke versie koop 😳