Veel achtergrondgeluid in nieuwe trailer Harry Potter en de Orde van de Feniks

Deze zomer toveren Harry en kornuiten er weer als geen ander op los in de bioscopen en uiteraard mag een bijpassende game ook deze keer niet ontbreken. Het zal de eerste Harry Potter game zijn uit de serie die ook op de next-gen consoles verschijnt, dus het moet weer een magisch spektakel worden. In een nieuwe developer diary krijgen we meer te zien en te horen van het ontwikkelen van achtergrondgeluiden…

Harry Potter en de Orde van de Feniks zal in grote lijnen het verhaal van de film gaan volgen. Harry Potter begint aan zijn vijfde jaar op Zweinstein, maar er heerst een grimmige sfeer. Niemand gelooft dat hij daadwerkelijk in gevecht is geweest met Voldemort en als Harry dan ook nog eens tegen zijn zin in bij een speciale orde terecht komt, barst een groot, nieuw avontuur weer los. Naast Harry Potter zelf zul je ook als Professor Perkamentus en Sirius Zwarts kunnen gaan spelen.

Harry Potter en de Orde van de Feniks staat gepland voor 29 juni en zal voor de PC, PS3, Xbox 360, Wii, PS2, Nintendo DS, GBA en PSP verschijnen.

  1.   
    denjaap's avatar

    saai…

  2.   
    ikbenrick's avatar

    Waarvoor zou je het op de PS3 uitbrengen als het ookal op de PS 2 uit komt ? 😕 Als de PS 2 niet de grapics haald die deze game eigelijk is weet ik t ook niet meer.

  3.   
    The Illusionist's avatar

    Niks voor mij, maar ziet er leuk uit voor de fans.

  4.   
    Idsipits's avatar

    ooh ik vnder ook niks aan 😀

  5.   
    touchdown's avatar

    denjaap schreef, "saai…"

    lijkt me ook niks aan eigenlijk (gaap)