Gamersnet.nl

Prijsvraag: Tomb Raider Anniversary

Lara Croft viert haar tiende verjaardag en wie had gedacht dat zij dat ooit zou halen na een paar dramatische episodes van Tomb Raider. Hoewel zij er niet uit ziet als een tiener zijn we toch erg blij met het feit dat zij zich al weer een decennia lang staande heeft weten te houden. Na Tomb Raider Legend, dat op de meeste platformen uitkwam, worden we nu getrakteerd op een verjaardagseditie: Tomb Raider: Anniversary. Lara gaat hierin terug naar haar eerste avontuur en gaat dus weer meer grotten roven dan dat zij de afgelopen jaren deed. De game is min of meer een re-make van Tomb Raider 1, maar uiteraard gemaakt met de hedendaagse techniek. GamersNet was al eerder door Lara uitgenodigd en de review is sinds kort ook al te lezen op GamersNet.

In samenwerking met Eidos en Atoll Soft organiseren we een prijsvraag waarvoor we de beschikking hebben gekregen over twee special-edition versies van Tomb Raider: Anniversary: één voor PC en één voor PlayStation 2.

Natuurlijk kunnen we jullie het heel makkelijk maken door het laten beantwoorden van een simpele vraag, maar GamersNet zou GamersNet niet zijn als we niet iets creatiefs van jullie verwachten om kans te maken op een van deze exemplaren van Tomb Raider: Anniversary.

De opdracht luidt:

Stuur je foto (niet al te groot) vóór 1 juli naar dit adres. De winnaars krijgen automatisch bericht. Uiteraard worden de ingezonden foto’s eigendom van GamersNet en zullen de winnaars en wellicht ook andere inzendingen geplaatst worden. Ben je dus op zoek naar eeuwige roem en zie je in je zus het evenbeeld van Lara, aarzel dan niet en laat je fantasie de vrije loop.

Geef ook even aan of je voor een specifiek platform wilt meedingen (PC of PlayStation 2) of dat het je niet kan schelen welke prijs je wint…

Succces!!