Een pittig gokdagje in Las Vegas in trailer Rainbow Six: Vegas

Het is wel duidelijk dat Rainbow Six: Vegas binnenkort naar de PlayStation 3 komt, want we worden de afgelopen weken riant voorzien van nieuwe trailers. Ook vandaag moet Team Rainbow weer aan de bak om een einde te maken aan alle terroristische dreiging…

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

De trailer is hier in HD kwaliteit te bewonderen.

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC. De PlayStation 3- en PSP-versie zullen deze maand uitgebracht worden.

  1.   
    denjaap's avatar

    mooi

  2.   
    Darkknight's avatar

    very nice! 😀 het schijnt ook dat er toch meer muurtjes enzo in het spel zitten voor meer dekking?

  3.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    zo

  4.   
    FableFreak's avatar

    omfg da coversysteem hebbe ze van GoW man 👿

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    jammer is het geen 3rd person shooter 🙁

  6.   
    darksouron's avatar

    mooi?? laat zal je bedoelen man ik heb hem al tich keer uit gespeeld op de pc!! er is niks meer aan aan deze deel man. je kan dan beter wachten op het vervolg van deze spetterende game 8)

  7.   
    denjaap's avatar

    darksouron schreef, "mooi?? laat zal je bedoelen man ik heb hem al tich keer uit gespeeld op de pc!! er is niks meer aan aan deze deel man. je kan dan beter wachten op het vervolg van deze spetterende game 8) "

    oké maar… ik zou het toch niet kopen regenboog 6 is niet voor mij ik heb het nog niet gespeeld maar het is mijn stijl niet !

  8.   
    touchdown's avatar

    ziet er een beetje makkelijk uit wat mij betreft 😛 (hij schiet ze allemaal wel makkelijk kapot_)

  9.   
    The Illusionist's avatar

    NIET DAT LEVEL! Daar heb ik echt trauma’s aan over gehouden op de PC vanwege de onduidelijkheid van de objective.