Sony gaat hard optreden tegen hackers

Nadat een hacker er in is geslaagd om Sony’s beveiligde anti-piraterij software te omzeilen, bracht SCEA naar buiten dat het hackers agressief zal najagen. ‘De beste manier om dit als bedrijf tegen te gaan is om onze beveiliging veel sterker te maken en iedereen die gepakt is voor het op illegale wijze gebruiken van een lek agressief te vervolgen’, vertelde Dave Karraker van SCEA.

Elke hardware launch brengt jammer genoeg een plaag mensen met zich mee die maar al te graag de beveiliging van het systeem proberen te hacken, of het nou is voor de technologische uitdaging, om gekopieerde games te spelen of zelfgemaakte games te laten draaien. De PSP heeft daarentegen welk een sterke community die eigen gecreëerde games kan spelen en hackers zullen waarschijnlijk een soortgelijk systeem voor de PlayStation 3 proberen te ontwikkelen.

  1.   
    Darkknight's avatar

    waarom zou je uberhoud een playstation willen hacken? ik koop de game wel 😉 Kben benieuwd of het ze gaat lukken om een goeie beveileging te maken 🙄

  2.   
    Sp33dy's avatar

    Wat is er nou leuk aan om te hacken 👿

  3.   
    The Illusionist's avatar

    Zulke uitspraken motiveren hackers alleen maar.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ach ja en ook al zal ik als ik een ps3 heb hem ombouwen. ik ga niet online spelen dan komen ze er achter juist. maar ik vind dat hele online gebeuren toch niet zo heel belangrijk.

    maar goed misschien dat als ik een ps3 heb hem niet ombouw heb me ps2 en xbox wel omgebouwd. maar heb ook nog wel originele spellen

  5.   
    denjaap's avatar

    goed voor sony maar ik heb geen ps3 te duur ! en waarom hacken leuk is : voor de kick waarschijnlijk ! 😕