PS2-versie MotoGP 07 in handen van ontwikkelaar Milestone

Uitgever Capcom heeft vandaag wat meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe racegame MotoGP 07 voor de PlayStation 2. De game zal ontwikkeld worden door het Italiaanse Milestone, de uitgever die we inmiddels ook kennen van de superbike-game SBK-07. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat THQ en Climax Studio zich zullen richten op een next-gen versie, waardoor de weg vrij was voor Capcom om PS2-gamers van een MotoGP-game te voorzien.

De game zal over alle licenties beschikken, dus verwacht alle bekende coureurs, motoren, teams en tracks van het huidige seizoen. Het lijkt er op dat Milestone hun ervaring met SBK-07 verder zal gaan gebruiken bij deze game, want er zullen diverse hulpmiddelen ontwikkeld worden om nieuwkomers te laten wennen aan de MotoGP-serie.

MotoGP 07 zal ergens in de herfst uitgebracht worden voor de PlayStation 2.

  1.   
    arie de beuker's avatar

    Ben blij dat de ontwikkelaars de ps2 nog niet opzij zetten voor de ps3

  2.   
    ChielB's avatar

    Inderdaad erg fijn nieuws. Ze beseffen natuurlijk zelf ook maar al te goed dat er behoorlijk wat van die consoles nog bij mensen thuis staan en dat die nog lang geen stof staan te happen… 🙂

  3.   
    arie de beuker's avatar

    ChielB schreef, "Inderdaad erg fijn nieuws. Ze beseffen natuurlijk zelf ook maar al te goed dat er behoorlijk wat van die consoles nog bij mensen thuis staan en dat die nog lang geen stof staan te happen… 🙂 "

    ps2 is still alive 😛

  4.   
    The Illusionist's avatar

    Leuk voor de liefhebbers.