S.T.A.L.K.E.R. krijgt grote update binnenkort

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl zal binnenkort een grote update krijgen, zo meldt ontwikkelaar GSC. In een interview verklaarde projectleider Anton Bolshakov dat er een grote update komt, waarbij de game voorzien wordt van een nieuwe game modus: Freeplay. In deze modus zullen er geen verhaallijnen of opdrachten te vinden zijn. Het gaat er puur om dat je de beste S.T.A.L.K.E.R. in de Zone wordt. Wanneer we deze update kunnen verwachten, is nog niet bekend gemaakt.

Verder voegde Bolshakov toe dat er ook een grote S.T.A.L.K.E.R. gerelateerde aankondiging straks tijdens de E3 zal zijn. Ook hierover bleef de ontwikkelaar zeer op de vlakte en het is dus nog even een maand wachten tot we tijdens de E3 meer zullen horen…

In het altijd sfeervolle Tsjernobyl komen weer radioactieve wolken vrij, waarna het leger besluit om een gebied van 30 vierkante kilometer af te zetten dat bekend staat als The Zone. Zo nieuwsgierig als de mens is, begeven steeds meer mensen zich naar The Zone, maar slechts een enkeling keert terug. Nog opvallender is dat ze bijzondere artefacten uit The Zone hebben meegenomen. Al snel ontstaat er een handeltje tussen de mensen die zich in het gevaarlijke gebied wagen, de Stalkers, en wetenschappers die zeer geïnteresseerd zijn in de artefacten. Als speler ben jij zo’n Stalker en aan jou de nobele taak om de geheimen van The Zone te ontrafelen en, nog belangrijker, te overleven!

Lees hier onze review.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl is inmiddels verschenen voor de PC.

  1.   
    touchdown's avatar

    een nieuwe game modus: Freeplay—-> lijkt me niks aan maar ik heb het spel niet dus kan weinig beoordelen maar toch

  2.   
    Rock-in's avatar

    Als ze nu de kwaliteit geupgrade hadden.

  3.   
    Chielh's avatar

    ja idd… hoewel de verhaallijn niet slecht is en eigenlijk een van de sterkste punten is in de game.

  4.   
    The Illusionist's avatar

    S.T.A.L.K.E.R. (geweldig die puntjes! 😕 ) heb ik al tijden in de prullenmand gegooid en deze update zal daar niks aan veranderen. Zo gedateerd als Franse wijn (hoewel die geen datum hebben).

  5.   
    bubelss's avatar

    stalker is een leuke game heb ik zelf ook gespeelt maar ik denk dat een update weinig aan de game zal verandere de gameplay is gewoon goed.
    het enigste nadeel aan stalker is dat je zelf moet praten en goed lezen moet en dat is soms zeer verwarrend

  6.   
    GraveDevil's avatar

    bubelss schreef, "stalker is een leuke game heb ik zelf ook gespeelt maar ik denk dat een update weinig aan de game zal verandere de gameplay is gewoon goed.
    het enigste nadeel aan stalker is dat je zelf moet praten en goed lezen moet en dat is soms zeer verwarrend "

    Ben ik nou gek of is dat nou bij elke RPG (niet dat S.T.A.L.K.E.R. een RPG is zoals ze zeggen, want je kan niet levelen)?