Dark Sector uitgesteld tot begin 2008

Dark Sector is een van de vele games van dit jaar waar veel van verwacht wordt. Helaas was er eind 2006 iets minder leuk nieuws voor pc-gamers, aangezien toen bekend werd dat de game alleen nog maar in ontwikkeling was voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Vandaag is er helaas weer minder fijn nieuws te melden, want D3Publisher heeft besloten om Dark Sector uit te stellen tot het eerste kwartaal van 2008. Dit is niet gedaan vanwege problemen met de game, maar vooral om de drukte van vele andere topgames te vermijden die al in de planning staan voor het einde van dit jaar. Een wijze zet, zo lijkt het…al moeten we er dus nog even wat langer op wachten.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren. Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Dark Sector staat gepland voor het eerste kwartaal van 2008 en zal verschijnen op de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Dit lijkt me wel een extreem vette game worden. Die trailers en screens zien er toch zeer strak uit! 8) Helaas nog even wachten, maar het valt wel te begrijpen ja met al die knallers die straks nog gaan komen…. 🙂

  2.   
    The Illusionist's avatar

    Op zich niet erg, als het maar niet te gedateerd gaat aanvoelen na de toppers die er zien aan te komen.