Lord of the Rings Online update Shores of Evendim laat zich zien

Codemasters Online Gaming heeft vorige maand al de eerste gratis update van The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar aangekondigd die gepland staat voor 14 juni. Book 9: Shores of Evendim, zoals de update volledig heet, introduceert het compleet nieuwe gebied Evendim waar een honderdtal quests beschikbaar zijn inclusief een 24-man raid in de Misty Mountains. Ook worden er zeven nieuwe epische armor sets toegevoegd, met de leuke aanvulling dat spelers betere bonussen toegediend krijgen wanneer ze meer stukken armor verzamelen van één set.

Vandaag krijgen we wat meer te zien van deze uitbreiding met een trailer van Shores of Evendim. Maak je maar op voor een nieuwe dosis Lord of the Rings-actie…

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ligt sinds 24 april voor de PC in de winkel.

 1.   
  micor's avatar

  weer iets nieuws erbij:D mooi:)
  allleen ik miss een beetje de fette armor in het spel maar verder is het wel een goed spel

 2.   
  arie de beuker's avatar

  Vet! Nu alleen de orginele lotr online nog effe kopen

 3.   
  Ariose's avatar

  Leuk, echt zo jammer dat ik niet genoeg geld heb hiervoor. Eerst maar ff een baantje zoeken 🙁

 4.   
  para's avatar

  likt me wel leuk 😀

 5.   
  denjaap's avatar

  niets voor mij !

 6.   
  The Illusionist's avatar

  Ziet er goed uit.