Uwe Boll terroriseert ons binnenkort met drie nieuwe films

Uwe Boll is terug en dat moeten we weten ook! De producer en director heeft namelijk voor drie films getekend met de onafhankelijke filmdistributeur Freestyle Releasing, om meer van zijn absurde flutgames de bioscoop in te smokkelen. Niet dat we daar in trappen, Boll heeft namelijk al een zodanig slechte reputatie opgebouwd dat iedereen als gillend schoolmeisje wegrent als zijn naam in beeld verschijnt. Maar voor wie nog niet op alarmfase rood is overgegaan en het motto ‘slechter dan slecht kan niet’ hoog in het vaandel heeft staan, kan onderstaande informatie misschien nog van nut zijn.

Het betreft de volgende films: In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, Postal en Seed. Deze laatstgenoemde is opvallend genoeg geen gamefilm en zal samen met In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale ergens in begin 2008 naar het witte doek komen. Postal, tenslotte, zal op 28 september dit jaar moeten verschijnen. Postal zal op de eerste dag op respectievelijk 500 bioscoopschermen verschijnen, terwijl In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale op minstens 2.500 schermen zal worden gefilmd. Nu maar hopen dat deze bioschoopschermen een beetje bestendig zijn tegen… ach, we hebben de man al genoeg gekleineerd.

 1.   
  Koen's avatar

  Postal… ๐Ÿ˜†

 2.   
  FableFreak's avatar

  boll kom onder een bus jij lul ๐Ÿ‘ฟ

 3.   
  Ariose's avatar

  A nee, Dungeon Siege mag geen klote film krijgen….

 4.   
  Darkknight's avatar

  …………..

 5.   
  Daodan's avatar

  Dat is dan toch echt pech Ariose, want zogauw als Boll ergens voor tekent weet je wat er met de film en hierdoor de reputatie van de game zal gebeuren.
  Wat een kloothommel is het toch.. als je films bagger zijn, dan is het toch niet eens leuk meer om door te gaan? Ik denk dat ie inmiddels toch zelf ook wel beseft dat ie niet echt geliefd is, die man moet wel zo’n ontiegelijk dik carbonbord voor z’n kop hebben..

 6.   
  denjaap's avatar

  ..

 7.   
  Babostainer's avatar

  zelfs de grooste noob(ikke dus!!) weet dat boll niet kan filmen waarom zoekt die mens geen hobby waarin hij GOED is!!!

 8.   
  Gold_Thunder's avatar

  Hoe de fock kan je van Postal een film maken? xD Er zit totaal geen verhaal in die game… ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜†

 9.   
  arie de beuker's avatar

  Gold_Thunder schreef, "Hoe de fock kan je van Postal een film maken? xD Er zit totaal geen verhaal in die game… ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜† "

  Zit er wel een verhaal in zijn andere films dan ๐Ÿ˜†

 10.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  Ik ga zo hard lachen als blijkt dat ineens 1 van zijn films goed zijn ๐Ÿ™„

  YEAH RIGHT ๐Ÿ˜›

 11.   
  Bub’z's avatar

  ahem? is die gozer nog steeds niet tot inkeer gekomen? Hij, die van mooie games baggerfilms maakt?
  nouja, whatever, ik kijk geen films… kort samengevat: Beste Brave Boll, rot op

 12.   
  Neolite's avatar

  waarom MAG die gast uberhaupt nog filmen, en waarom zijn die gameproducers zo gek om die om overheen te kotsen uwe boll een licentie t geven
  ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ