Fans van veel actie komen aan hun trekken met nieuwe beelden van Stranglehold

We hebben nog niet heel veel van de game Stranglehold gezien, maar wat we zagen was goed. Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Na een paar weken stilte is er vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin weer een stevige dosis actie verwerkt is. Daarnaast promoot de trailer ook het Blu Ray-schijfje van de PS3 Collectors Edition, waarop zowel de game als de film Hard Boiled te vinden is.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal in september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360

 1.   
  PS4owner's avatar

  leuk een film en een spel op 1 schijfje maar hoe duur wordt het dan, niet te duur hoop ik

 2.   
  Tom's avatar

  Als ik een game zoek, zoek ik er meestal geen film bij. Toch leuk dat zit dit hebben gedaan, nu komt de nuttigheid van de Blu-ray iets meer uit de doeken.

 3.   
  FableFreak's avatar

  komt er ook een x360/ pc collectors edition? en dvds zijn niet zo duur hoor tharduz, dus het zal wel zoveel als een nromale collectors edition kosten