Hevige grondgevechten in nieuwe trailer WarHawk

WarHawk moet een echte strategische knaller worden van de PlayStation 3, want met enorme maps waarin je met maximaal 32 andere gamers kunt strijden biedt WarHawk je een uitgebreide multiplayer ervaring. Voorzien van prachtige graphics en een sterke physics-engine is WarHawk ook een lust voor het oog. Vandaag krijgen we een verse trailer te zien, helaas in een wat mindere kwaliteit, maar de hevige grondgevechten die uitbreken maken veel weer goed…

WarHawk draait om massale multiplayer gevechten, zoals we dat kennen van Battlefield. WarHawk is echter veel meer een arcade-game, waarbij je onder meer power-ups kunt verzamelen. Stap in je hypermoderne WarHawk om vanuit de lucht aan te vallen, gebruik de diverse grondvoertuigen of bestook je vijand gewoon te voet. Aan jou de keus hoe je de strategische strijd gaat uitvechten. Daarnaast is het ook mogelijk om pure dog-fights in de lucht uit te vechten met ‘WarHawk-only’ maps. Bereid je voor op snelle, heftige actie in diverse uitgestrekte maps.

Lees ook onze uitgebreide preview!

WarHawk zal in het laatste kwartaal van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Tom's avatar

    Echt geen spel voor mij, gelukkig heb ik dan ook geen PS3. Ik vind dit té onrealistisch, als je alleen al ziet hoe hard die gozer strafed, niks voor mij.

  2.   
    ChielB's avatar

    Het moet inderdaad ‘je ding’ zijn, maar als dat het geval is….dan zit je meer dan goed! 8)

  3.   
    TheDude's avatar

    Dit is echt zoooo mijn ding gelukkig! 😀 Vette preview trouwens! 🙂

  4.   
    Mrn.'s avatar

    Het ziet er mooi uit, maar ik vind dat über -soldier gedoe ook niet zo leuk. Wordt te veel Xbox achtig moeten ze niet doen!

  5.   
    PS4owner's avatar

    tof spel lekker knallen in je vliegtuigje en op voet en in voertuigen dus het is een beetje als ter land ter voet en in de lucht vet 😛

  6.   
    FableFreak's avatar

    wat een kutgame

  7.   
    Ranzaap's avatar

    Kan je de game net zo goed

    Crackdown on the Battlefield noemen 😛