De tijd is rijp, het kwaad zal zegevieren in nieuwe trailer Overlord

Een veelbelovend project van eigen bodem, Overlord, lijkt in staat succes te boeken. Aan het einde van de maand zal de game in de winkelrekken te vinden zijn en dus zullen we zoals altijd in de laatste weekjes, flink veel beeldmateriaal te bewonderen krijgen. Zo ook vandaag, want er is een korte trailer uitgebracht waarin we eindelijk zelf de troon mogen betreden.

In Overlord is het volgens de makers mogelijk om de game op twee manieren te spelen: evil en very evil. Als leider van de Minions, een soort Imp-achtige wezens die geloven dat jij de herboren, oude Overlord bent, kan je allerlei opdrachten laten uitvoeren. De Minions zullen voor je vechten, spullen voor je halen en zelfs voor je willen sterven. Uitsluitend jouw acties bepalen of je zal slagen om de nieuwe, sterke heerser te worden. In hoeverre dat zal lukken hangt af van de mate waarin je al je kwaad verspreidt. Ben je gemeen, of ben je dus extreem gemeen? Voorzien van veel zwarte humor en donkere ironie, zal de game je meenemen op een reis vol parodieën op klassieke personages en fantasy-scenario’s.

Lees ook onze Hands-On Preview!

De trailer is hier in HD kwaliteit te bewonderen.

Overlord wordt eind juni uitgebracht voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    touchdown's avatar

    lol maar geen game voor mij

  2.   
    Tom's avatar

    Lol. Wel een game voor mij. Persoonlijk zit ik echt te popelen om deze game te bespelen. Al die trailers en screens hebben mij ervan overtuigd dat dít een game is die mij net zo hooked zou kunnen krijgen als Fable:TLC indertijd.

    BTW: ik heb in totaal één plantje en één struikje zien verdwijnen. Jammer. Toch blijft het (voorlopig?) een meesterlijk spel.

  3.   
    arie de beuker's avatar

    Deze game lijkt me zo grappig 😛

  4.   
    Gold_Thunder's avatar

    Tharduz schreef, "Lol. Wel een game voor mij. Persoonlijk zit ik echt te popelen om deze game te bespelen. Al die trailers en screens hebben mij ervan overtuigd dat dít een game is die mij net zo hooked zou kunnen krijgen als Fable:TLC indertijd.

    BTW: ik heb in totaal één plantje en één struikje zien verdwijnen. Jammer. Toch blijft het (voorlopig?) een meesterlijk spel."

    Listen to the man… 😛