Gokken is niet zonder gevaar in nieuwe trailers Rainbow Six: Vegas

Het is wel duidelijk dat Rainbow Six: Vegas binnenkort naar de PlayStation 3 komt, want we worden vandaag weer riant voorzien van nieuwe trailers. Team Rainbow komt weer in actie om een einde te maken aan alle terroristische dreiging…

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC. De PlayStation 3- en PSP-versie zullen deze maand uitgebracht worden.

  1.   
    denjaap's avatar

    mooi 🙂

  2.   
    Tom's avatar

    Niet slechter, noch beter dan de 360 versie. Het zal allemaal waarschijnlijk nét dat beetje lekkerder lopen, maar ik verwacht niet meer dan een ‘normale’ port.

  3.   
    PS4owner's avatar

    ziet er mooi uit. denk dat het net iets beter werkt dan op de 360

  4.   
    FableFreak's avatar

    heb het origineel niet gespeeld, maar dit lijkt me een actegerichte naaper van SWAT. als ze het goed hebben nageaapt vind ik er nix mis mee 8)

  5.   
    FableFreak's avatar

    die AI is nogal scheel, in die laatste trailer was hij in het echt na 3 seconden neergelegd, dit is gewoon niks voor mij