Geweld en schoonheid op nieuwe screens van The Witcher

Eerst is het lange tijd stil en dan lijkt er een waar media-offensief aan te komen: hadden we afgelopen week al nieuwe screens van deze game, nu komen er nog weer zes bij.

The Witcher overtreft de traditionele fantasy-RPG door de spelers in een unieke wereld te gooien, vol met politieke intriges, waarin de lijnen tussen goed en kwaad erg onduidelijk zijn. Als speler speel je de rol van Geralt, een legendarische slachter van monsters en een meester in het zwaardvechten met bovennatuurlijke skills en reflexen. In het spel zullen individuele beslissingen de uitkomst van de game drastisch kunnen wijzigen.

[SCREENSHOTS]

Tegen september kun je zelf screenshots van de game maken, want dan moet deze verschijnen.

  1.   
    Aadb's avatar

    Hmm weer een role-playing game, zou deze dan nu echt wat vernieuwends brengen naast de standaard gameplay die dit soort spellen toch met zich meebrengen, de screens zien er op zich wel mooi uit en anders dan andere games dus het is maar afwachten tot er meer info vrijkomt over deze game. Het lijkt wel of alle game-developpers zich nu gaan storten op RPG en WOII shooters beetje teveel van dat allles vind ik.

  2.   
    micor's avatar

    ziet er wel goed uit!..

    maar toch blijft Oblivion HET spel 8)

  3.   
    ikbenrick's avatar

    Volgens mij draait dit op de oblivion engine 😕

  4.   
    arie de beuker's avatar

    ikbenrick schreef, "Volgens mij draait dit op de oblivion engine 😕 "

    Ik vind het spel zelf een beetje meer op fable lijken

  5.   
    NL Godfather's avatar

    ik hou niet zo van deze soort games maar vind het er wel realistisch uit zien