Nieuwe details PS3-versie Rainbow Six: Vegas duiken op

Er zijn vandaag weer enkele nieuwe details opgedoken van Rainbow Six: Vegas voor de PlayStation 3. Allereerst is bekend gemaakt dat je met de Sixaxis controller de ‘Snake Cam’ kunt besturen. Ook zal deze versie meer mogelijkheden bieden in de maps om dekking te zoeken.

Wat betreft het grafische aspect kan gemeld worden dat het spel gelijk is aan de Xbox 360-versie. Er wordt alleen minder gebruik gemaakt van filters, wat vooral te zien is als je in de helikopter zit aan het begin van een missie. Verder zal de game optimaal draaien op een 720p-resolutie. Er wordt ook 1080i ondersteund, maar dit zal een minder mooi beeld opleveren.

Ten slotte kunnen we enkele aanpassingen verwachten voor wat betreft de online modus. Het is nog onbekend wat dit precies zal gaan betekenen, maar nieuwe of aangepaste maps en eventueel nieuwe spelmodi behoren wellicht tot de mogelijkheden.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten: Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics. Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zijn er niet voor Jan met de hele korte achternaam. Ze geven je suggesties om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC. De PlayStation 3- en PSP-versie zullen deze maand uitgebracht worden.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Ach die kleine details maken niet zoveel verschil. Het uiteindelijke product zal toch net zo vet zijn als die op andere platformen. 🙂

  2.   
    tigerlony's avatar

    Ja je hebt gelijk… maar ik heb geen xbox360,mijn oudere neef wel.

  3.   
    pandatomor's avatar

    Ha! de pc ownt gewoon.

  4.   
    arie de beuker's avatar

    Alleen leuk voor de mensen die hem noch niet op een ander systeem hebben