Left 4 Dead ook in ontwikkeling voor de Xbox 360

Eind vorig jaar kwam er al het bericht dat de makers van Counter-Strike zich gingen richten op een nieuwe co-op game, Left 4 Dead. Begin dit jaar kregen we de eerste beelden van deze game binnen met een spannende trailer, waarmee duidelijk is geworden dat Left 4 Dead zich wellicht als een heuse survival horror co-op game zal manifesteren.

Vandaag is, na een lange tijd van radiostilte, bekend gemaakt dat Left 4 Dead ook in ontwikkeling is voor de Xbox 360. Wanneer we deze versie kunnen verwachten, is nog onduidelijk.

Left 4 Dead wordt een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal zullen staan. Hoewel er nog niet heel veel officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat er een strijd gaande is tussen twee teams: 4 ‘survivers’ en ‘the infected’, een groep zombies waarvan er vier typen met speciale krachten zijn.

Left 4 Dead zal in de loop van dit jaar voor de PC verschijnen. Een releasedatum voor de Xbox 360-versie is nog onbekend.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    GVD IK WORD EGT GEK VAN DIE eXCLUSIEF naaar INCLUSIEF :@

  2.   
    Cirdan's avatar

    ik word er gek van dat ze steeds games naar Xbox360 maken en niet samen met de PS3

  3.   
    CrimineelTjE's avatar

    @ cirdan 16

    ik denk als er volgend jaar of eerder wel meer niet exclusief spellen komen en dan naar ps3 😉

  4.   
    Darkknight's avatar

    dit is zo’n focking gave game ik zweer het je 8)

  5.   
    Neolite's avatar

    ik hoop uiteraard dat ie net zo leuk en verslavend word als counter-strike 😉

  6.   
    The Illusionist's avatar

    Alweer de zoveelste game die zijn exclusiviteit verliest waarschijnlijk om een flinke smak geld bij de consoles te collecteren. Volgende maand krijgen we weer bericht over een PS3- en Wii-versie, en oh wacht, we zijn de handhelds vergeten! Echt hatelijk, we zien het de laatste tijd steeds vaker. Zulke games horen gewoon thuis op de PC.

  7.   
    Tom's avatar

    Zo te zien bevalt deze actie jullie niet echt. Ik vind dit echter wél een goede stap. Wat maakt het nou uit dat sommige games hun exclusiviteit verliezen? Dat is toch alleen maar beter, nu kunnen meer gamers dit spel spelen.