Meer mythologische actie in nieuwe trailer Loki

Loki is de nieuwste actie-RPG waar Cyanide op het moment mee bezig is. Tegenwoordig vliegen de RPG’s je om de oren en daarom wordt het ook steeds lastiger om een RPG uit te brengen die boven de rest uitsteekt. Of Loki zo’n RPG wordt die boven de rest uitsteekt is afwachten geblazen, maar vandaag mogen we ons weer eens vermaken met wat bewegende beelden.

De volgende worp om een klassieke RPG-Hack&Slasher neer te zetten komt van ontwikkelaar Cyanide, die zich voorheen alleen op sportterrein met games als Pro Cycling Manager en Pro Rugby Manger heeft gewaagd. De thema’s in Loki richten zich op de mythologie, in een ruim begrip welteverstaan. Vikingen, Azteken, Grieken en Egyptenaren, allen zul je ze ruimvoorradig tegenkomen. Het viertal hoofdstukken zal elk een Hero te bieden hebben die met magische spreuken of fijngeslepen bijlen de conflicten tussen de krachtige Goden en de plaatselijke mensen moet oplossen. Die gave krijg je niet zomaar van je ouders maar zul je met behulp van quests indirect moeten verdienen. Met de talentpunten die je hiermee verdient is het mogelijk om je Hero up te graden om zo je voorbeeldige ik te creeëren en de diverse tegenstanders op een makkelijke wijze om te kunnen knikkeren.

De trailer is hien ook in High Definition te bekijken.

Loki zal ergens in augustus van dit jaar gaan verschijnen voor de PC.

  1.   
    denjaap's avatar

    ziet er wow-achtig uit..

  2.   
    Aadb's avatar

    Wel indrukwekkend, maar aan de graphics lijkt het me niet zoveel anders als diablo II dat nu al een aantal ( meer dan 10 jaaR) oud is, en wat zou Loki voor verniewends moeten brengen in de RPG wereld vel veranderingen zullen er ten opzichte van andere games toch niet zijn aangezien niemand echt een nieuwe manier heb gevonden voor andere RPG games. Maja weer eentje van dit genre.

  3.   
    Darkknight's avatar

    lijkt eerder op titan quest man 😕 en niet zo’n klein beetje ook maar het lijkt me eg een gave game 8)

  4.   
    Tom's avatar

    Ik vind het er niet echt indrukwekkend uitzien, grafisch is het er zo te zien toch wel op vooruit gegaan t.o.v. sommige screens. Vooralsnog, een game die waarschijnlijk mijn collectie niet zal halen.

    BTW: Er staat “hien” in plaats van “hier” bij de HD-trailer. Denk, ‘k meld ’t efkes.