Heftige actie en helse demonen op nieuwe screens Hellgate: London

Uitgever Namco heeft weer wat nieuwe screenshots uitgebracht van Hellgate: London. Deze unieke combinatie tussen RPG en FPS moet één van de meesterwerken worden van ontwikkelaar Flagship Studios. Hoewel de releasedatum van deze game nog vrij onduidelijk is, lijkt het er op dat de game in september zal verschijnen. In elk geval krijgen worden we vandaag weer voorzien van een lekkere serie screens.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie klasses in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

[SCREENSHOTS]

Hellgate: London zal in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen voor de PC.

  1.   
    brotherNL's avatar

    lelijke screens
    🙁

  2.   
    Darkknight's avatar

    lelijke screens vette game 8)

  3.   
    TheDude's avatar

    Graphic hoeren zo te horen… 😛 Het concept van de game klinkt wel heel vet. Verder ziet het er toch niet heel verkeerd uit naar mijn mening. Wacht wel af tot de definitieve versie om te zien hoe de game grafisch uit de verf komt… 🙂

  4.   
    N360Gamer's avatar

    Lelijlke screens, vage game 🙄

  5.   
    Aadb's avatar

    Zoals iedereen al zegt rare screenshots, maar het concept klinkt wel goed.

  6.   
    FableFreak's avatar

    quite cool

  7.   
    Tom's avatar

    Dít lijkt me nou echt een goede, potentiële game. Misschien geen hoogstaande graphics, maar wél graphics die mijn PC makkelijk trekt (na wat formateren, al een tijd niet meer gedaan). Je komt de blenderoptie in games steeds vaker tegen. Huxley wordt bijvoorbeeld een MMOFPS, Hellgate wordt een van de eerste FPS (met third person view, uiteraard) met sterke RPG invloeden erin. Ik ben zeker benieuwd naar dit spel, de combinatie van genres klinkt immers origineel en dat spreekt met zeker aan.

  8.   
    PaNNa's avatar

    Ziet er wel een tof spel uit 🙂

  9.   
    denjaap's avatar

    ziet er wel een goede game uit 🙂

  10.   
    PaNNa's avatar

    Zal in het begin wel veel duitjes kosten …